GYÓGYÍTÁS ENERGIÁVAL

2013.04.07 22:01

KÉRDÉS: Ön hogyan viszonyul a kozmoenergetikához, mint gyógyítói módszerhez? Hogyan működik a kozmoenergetika? Hogyan használódik fel a páciensek kezelésekor a kozmoenergetikus gyógyító saját energetikája? Nem veszélyes–e önmagára a gyógyítóra nézve ez a módszer?  Hogyan lehet védekezni?

VÁLASZ: A kozmoenergetika – az ember gyógyításának egy kiváló új gyógyító módszere.  Mi pozitívan viszonyulunk hozzá. Ezt a módszert még tanulmányozni és tágítani kell, valamint még meg kell tanulni helyesen felhasználni. Jelenleg még sok mindent helytelenül értelmez. Például nem történhet semmilyen tudat tágítás és emelés az új Magasabb tudás megértése nélkül. A rövid tartamú „megvilágosodásokat” nem szabad a tudat tágulásának definiálni, hiszen az adott történések után az ember még elmondani is képtelen mindazt, amit a „tudat tágulásának” a pillanatában érzékelt.  Csak az új tudás szisztematikus megszerzésének a munkája által, vagyis a Fogalom-matrica új tudással való feltöltése által képes az ember tágítani a tudatát.

A kozmoenergetika gyógyítói módszerének a megnyilvánulása: a gyógyító energiát vesz fel a Kozmoszból, amelyet a beteg ember számára továbbítva magán átenged.

Ha saját magát gyógyítja, akkor az adott energiát a beteg szervre koncentrálja.

Ami a létező praktikákat illeti, azok segítenek az embernek megtisztulni, valamint a finomenergetikai burkait kozmikus energiákkal feltölteni. A kozmoenergetika megelőzheti számos betegség megjelenését is. De az eredmény függ a Gyógyító minősítésétől is.

Magára nézve a gyógyítóra a gyógyítási módszer abban az esetben veszélytelen, ha a gyógyító 100%-ban egészséges. Ha viszont valamelyik szerve beteg vagy létezik valamilyen fogyatékossága, akkor a kozmikus energia felhasználásakor a gyógyító a saját beteg szervét vagy a védelmi rendszerét fogja ütni az energia, amely akár tragikusan is végződhet.

A kozmikus energiákkal való együttdolgozásnak a saját Égi Tanító segítségével kell történnie. Ehhez  a beteg gyógyításának a kezdete előtt  meg kell kérni  az Égi Tanítót, hogy önökön keresztül segítsen az adott embernek. A gyógyítói szeánsz befejeztével pedig meg kell köszönni a segítséget az Égi Tanítónak.

Forrás: www.higher-world.com