Finomenergetikai világ

2014.09.18 17:10

KÉRDÉS: Hogyan változott a Föld jelen fejlődési szakaszában, az ember és a finomenergetikai
világ kölcsönhatása az új energiák tükrében? Megmaradtak e az Irányítók és a Felsőbb Lények, és ők milyen befolyással vannak az emberre?

VÁLASZ: Mi jelenleg a két Szint között levő határ menti övezetben létezünk, az úgynevezett
" semleges övezetben", ezért jelenleg még nem történtek jelentős változások.

Azok az energiák, amelyeket az ötödik emberi fajban sajátítottunk el, a magasabb Szinten alacsonyabbak lettek. ( Például az iskola 11 osztályának a szintje a legmagasabb, az egyetemen
viszont ez a legalacsonyabbá válik).

A Felsőbb Lények és az Irányítók maradtak, és ugyanolyan hatást gyakorolnak az emberre, mint az előzőekben is, de viszont számtalan embernél javult az Irányítójával való kapcsolata, elkezdték Őket jobban hallani és az utasításaikat is jobban teljesítik.

De mivel az Irányítók között még számos negatív Irányító is található, akik a negatív Hierarchia számára készítik a lelkeket, ezért nagyon sok olyan ember jelent meg a világban, akik negatív utasításokat teljesítenek.

Ezért van jelen ilyen sok mániákus pszichopata, vagy gyilkos, akik fegyvert véve a kezükbe, egyszerre sok ember életét is kioltják. Ők ez által a negatív Irányítójuk utasításait teljesítik.

De mivel az ötödik emberi faj befejezi a saját programját, így a hatodik emberi fajnál már hasonló dolgok nem fognak megtörténni, mivel a Negatív embereket a Pozitív emberektől elválasztják. De ez
csak kb. 400- 500 év múlva fog megvalósulni.

Forrás: Szeklitova Larisza, Sztrelnikova Ludmila