FEJLŐDÉS GONDOLKODÁSON KERESZTÜL

2023.10.21 19:30

 A gondolkodási folyamatok kialakulása az emberben

 A lélek fejlődésének legfontosabb mechanizmusa a gondolkodás. Idővel eltűnnek az érzések és minden más, ami által az ember a Földön fejlődött, és csak a gondolkodás marad, amely a lélek példátlan progresszív fejlődésének erőteljes hajtóerejévé válik.

 Az emberiség előtt vannak perspektívák – a fizikai agy által való gondolkodásról áttérni a lélek matrica által történő gondolkodásra, ahol a folyamatoknak automatikus jellegre kell szert tenniük, ami elősegíti a gondolatalkotás-gondolatformálás felgyorsítását.

 Azonban a modern ember számára oly megszokott Gondolkodás, nem mindig létezett. Csak a létezése bizonyos szakaszában jelent meg nála. Az ősemberek inkább biorobotokhoz hasonlítottak, mivel nem a saját értelmezésük szerint, hanem program szerint éltek.

 A viselkedési stílust az életprogramjuk írta elő számukra. Amit a modern ember ösztönöknek tart, az azokban a távoli időkben a program hatásának megnyilvánulása volt. Ezért a vadember nem gondolkodott, hanem úgy cselekedett, ahogy azt a programja diktálta.

 A gondolkodás folyamatai később kerültek a létezési formába bevezetésre, a lélek tökéletesedésének felgyorsítása céljából, ezért a gondolkodás folyamatát a Felsőbb Fejlesztők úgy hozták létre, mint az összetett fizikai és energetikai reakciók kialakulását, amelyeket bizonyos típusú energiák termelése, és a lélek finomenergetikai konstrukcióiban levő konkrét felépítmények kísérnek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A LÉLEK VÁLASZTÁSA, AVAGY AZ EMBER POZITÍV ÉS NEGATÍV FEJLŐDÉSE"