EUTANÁZIA

2015.02.04 21:18

 

KÉRDÉS: Eutanázia – az olyan pácienseknek az orvosok által való tudatos életből való kiléptetése, akik gyógyíthatatlan betegségeik következtében fájdalommentesen akarnak eltávozni az életből, amit az orvosok halálos adag gyógyszer injekcióval valósítanak meg.

Emberölésnek számít- e az adott cselekedet, valamint létezni fog-e az eutanázia a jövőben is, mint törvényszerűen elfogadott folyamat?

Ez azt fogja jelenteni, hogy az ember ily módon távozva az életből, nem teljesítette az életfeladatát, vagyis nem gyűjtött fel bizonyos szükségszerű energiákat?

VÁLASZ: A Felsőbb pozitív Rendszerek ezt az öngyilkossági típust ( semmilyen típusú öngyilkosságot sem fogadnak el!!!!!) sem fogadják el és nem is támogatják, mivel Ők úgy tartják, hogy az ember az élete utolsó percéig köteles életben maradnia, vagyis meg kell szenvednie mindazt , amit az életprogramjában elő van írva.

A jövőben nem lesz létjogosultsága az eutanáziának.

De a Fentiek mást terveznek az Arany faj embere számára, vagyis a hatodik faj közepétől az ember a saját akaratából lesz képes eltávozni az életből, ha úgy ítéli meg, hogy már teljesítette az életprogramját.

Az Arany faj embere képes lesz az élete meghosszabbítására is, ha valamilyen okból kifolyólag még nem teljesítette teljes mértékben a programját. Minden egyes ember számára nagyon fontos szerepet fog játszani az egyéni programja teljesítése, vagyis a lélek- matricájának a szükséges energiákkal való feltöltése.

Ha az ember a programjának megfelelően nem töltötte fel a lélek-matricáját a szükséges energiákkal, akkor a ledolgozáshoz többszöri rövid életű megtestesülésekre lesz szüksége.

Az eutanáziának is figyelembe kell vennie azt a fontos tényt – hogy teljesítette-e az ember a programját vagy sem. Ha az ember idő előtt távozik az életből, viszont a programja szerint még egy évig életben kellett volna maradni a szükséges energiák felgyűjtéséhez, akkor ez egyértelműen azt jelenti, hogy az adott egyén nem teljesítette a programját, és az ilyen lelket egy olyan gyerektestbe inkarnálják, amely egy éves létezés után meghal- vagyis a lélek ez által ledolgozza az egy évnyi tartozását.

Ezért kell mindenképpen kerülni az eutanázia használatát, és megtenni mindent a beteg fájdalommentesítése érdekében, hogy képes legyen bevégezni a programját.

fORRÁS: www.higher-world.ru