ENERGIA MEGTARTÁSA

2022.02.25 20:54

Amikor az ember idegeskedik, vagy stresszes állapotban van, akkor csillag alakú „robbanások” történnek az érzelmi mezőjében. Maga a mező nem növekszik és nem is csökken, de megtörik az egysége, mintha megrepedezne. Sérül a védelem, az életenergia kiszivárgása történik, ezért egy idegösszeomlás után az ember fáradtnak és megtörtnek érzi magát.

 Az érzelmi mezőt gyengítheti egy nemrégen megjelenő emóció vírus, amely az emóciók energiájából táplálkozik, és felgöngyöli a mezőt, amitől az illető depressziósnak, levertnek, megsemmisültnek stb., érzi magát. 

Az emóció vírus egy mikro-entitás, amely a finomenergetikai síkon betegséget generál az emberben. Mivel ez egy emóció vírus, ezért elsősorban az ember hangulatát befolyásolja. 

A vírus szaporodását elősegítik a félelem és az intenzív gyász érzései, valamint az intenzív szorongás. A túl sok negatív érzés hozzájárul ahhoz, hogy az érzelmi - emocionális vírus behatoljon az ember finomenergetikai burkába, ahol elkezdi elnyomni az életfunkciókat. Az ember akár öngyilkosságot is elkövethet, vagy könnyen alkohol-, és drogfüggővé válhat.

Jelenleg az emberiség egy sajátos átmeneti időszakon megy keresztül, amikor sok minden összeomlik, az 5. emberi fajt lecseréli a 6. emberi faj, katasztrófák és kataklizmák zajlanak a Földön, amelyek kétségbeesésbe taszítják az embereket. Ez egy nagyon nehéz időszak számukra, ezért minden érzésük felfokozott és kiegyensúlyozatlan.

 Ez a vírus éppen ebben az időszakban jelent meg, korábban nem létezett. Bármilyen energiafelesleg olyan lényeket hoz létre, amelyek feldolgozzák ezeket a feleslegeket. Vagyis az emocionális-érzelmi vírus kifejezetten a Kozmosz Orvosi Rendszere által került létrehozásra, hogy az emberiség számára kiegyensúlyozza az asztrális sík energiáit ebben a nehéz időszakban.

 Az új vírus elleni legfőbb védekezés az ember pszichológiai hozzáállása. Hangolódjanak az optimizmus hullámhosszára, váljanak optimistává.

 Az optimizmus energiái – ellenszer az adott vírus ellen.

 Bármilyen tevékenység, bármilyen munka jó ellenszer. Találjanak ki különböző tevékenységeket, használják ki a szabadidőt arra, hogy fejlesszék magukat. Ez egy csodálatos cél, ráadásul minden tevékenység elősegíti a szervezet által való további plussz energia termelését, ami védelmet hoz létre, és megakadályozza a vírusnak az érzelmi mezőbe történő behatolását.

 Még nem hoztak létre olyan speciális gyógyszert, amely semlegesíti az adott vírust. Minden az ember akaratán múlik. Meg kell tanulnia, hogy ellenálljon mindannak, ami erős érzelmeket ébreszt benne, meg kell tanulnia visszafogottságot és arányosságot tanúsítani az érzelmeiben, meg kell tanulnia, hogyan takarékoskodjon az energiáival.

 Ezt most nehéz megtenni, mert eljött az Ítélet ideje, és mindenki azt kapja, amit megérdemel.

 A vírus mellett az energiavámpírok is befolyásolhatják az érzelmi mezőt. Erre az emberek túlzott emóciói adnak lehetőséget. A túlzottan emocionális emberek nyitottak a vámpírizmusra, mivel a külső finomenergetikai burkuk sérült – szakadt, így az energiavámpírok „rászívódva” a sérült területekre, energiát szívnak el ezáltal az embertől. 

Az energiaveszteség - pedig degradáció. 

 Az ember az energiáját növelve - fejlődik, az energia elvesztésekor pedig degradálódik.

FORRÁS ✨ #Л.А.Секлитова, #Л.Л. Стрельникова "Создание человека".