EMOCIONÁLIS MEZŐ

2023.06.21 19:22

Az ember nagyon emocionális lény, a teljes élete a környező világ emocionális érzékelésére épült. Vagyis minden tevékenysége lelki átéléseken keresztül zajlik, amelyek az ember belső, és külső ingerekre adott reakciói.

 Minden egyén érzéki megnyilvánulása egyéni színezettel rendelkezik. Az emóciók megnyilvánulása a fizikai síkon az idegrendszerrel kapcsolatosak, a finomenergetikai síkon pedig - az asztrális burokkal, de energetikai felépítésű előalapja is van.

 Próbáljuk megtekinteni a finomenergetikai síkról. Minden ember bizonyos nagyságú emocionális mezővel rendelkezik. Ami az asztrális burokhoz kapcsolódik, és az emberi érzések által kerül kidolgozásra, felgyűjtésre. 

Minél gazdagabbak az érzések, annál több energiát gyűjt fel az asztrális burok, következésképpen pedig, annál nagyobb emocionális mezővel fog rendelkezni az egyén. A kezdeti lelkek kezdetleges emocionális mezővel rendelkeznek, a közepes fejlettségi Szintű lelkek rendelkeznek a legnagyobb mezővel, a magas lelkületű – magas Szintű fejlettséggel rendelkező lelkek pedig, akárcsak a kezdeti lelkek, szintén kis mezővel rendelkeznek, de minőségileg eltérővel.

 Az ISTEN Hierarchiájában levő Lények nem rendelkeznek emocionális mezővel.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: "AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"