ÉLET IDEGEN TESTBEN

2020.04.26 13:57

 Az adott könyv beszél a földi világban önmagát közvetítőként tudatosítás kettősségéről, a környezet azon lélek által való érzékeléseiről és megismeréséről, aki a planetáris síkú létformából érkezett.

 Szeklitova Larisza közvetítő a létezés egy azon sokkal magasabb síkjáról érkezett a földi világba, ahol teljesen más életformában és más életszituációkban létezett. Ő már átment a kis bolygó azon fejlődési szakaszán, amely létforma, valamint viselkedési stílus és gondolkodás teljesen ismeretlen és érthetetlen az ember számára.

 Az ember mindig úgy gondolta, hogy a bolygó csak egy élettelen kődarab, amelynek gondolkodásáról már nem is kell beszélni. Nevetséges volt számára hallani arról, hogy a bolygó nem csak, hogy képes gondolkodni, hanem gondolkodó képessége többszörösen felülmúlja az ember sajátját. Annál is inkább, mivel az ember gondolkodása összehasonlítva a bolygó gondolkodásával egyszerűen primitívnek mondható. Az ember sehogy sem tudja elképzelni, hogy a bolygó az evolúció egy sokkal magasabb Szintjén tartózkodik, mint sem ő, bár ha akarja, akkor saját maga is átmehet ezen a fejlődési szakaszon, már akár csak kíváncsiságból is, és a bolygó testében tartózkodva megtapasztalhatja mindazt, amit maga a közvetítő is tapasztalt.

 Viszont mindez még az ember előtt van, de az adott könyv szerzője számára mindez már a múlt. Aki önmagához képest visszatért az időben a múltba, amit az adott világ jelent számára, megosztva az olvasóval azon élményeit, amelyek az önmaga számára idegen világban létezve a jelen időben kerültek megtapasztalásra általa, érzékelve mindazt az erőteljes kontrasztot azon Felső között, amivel az előzőekben érintkezett és a között, amivel a jelenlegi életében érintkeznie kell. Vajon miért is kellett leküldeni egy volt bolygó lelkét materiális formába az ember világába? Először is a Föld számára való azon erőteljes potenciálú energia átadása céljából, amely a huszadik század végén és a huszonegyedik század elején került továbbításra a bolygó új orbitálra való átvezetése céljából.* 

Az ilyen munkához ennek megfelelő erőteljes vevőkészülékre van szükség, egy transzformátorra, amely adott esetben az emberi lélek. Akinek fizikai burka az összes finomenergetikai burokkal összességben egy csökkentő-átalakító transzformátor szerepét tölti be, önmagára fogadva az energiát*, majd átalakított formában átadva a Föld számára a bizonyos meghatározott módon átalakított energiát. 

Az erőteljes energiákkal való munkához olyan erőteljes lélekre van szükség, akinek az energiapotenciálja* megegyezik a Fentről továbbított energia erőpotenciáljával. Szeklitova Larisza ilyen lélek, aki a kis bolygó fejlődési szakaszán átmenve már felgyűjtötte az ehhez szükséges erőhatalmat. Viszont a Fentiek által továbbított energiapotenciál olyannyira erőteljesnek bizonyult, hogy a közvetítő bőre mindezek ellenére is folyamatosan égési sérüléseket szenvedett.

 Viszont ebben az ember fizikai burkának hiányosságai rejlenek. Mivel a kétezredik évig az embernek a saját lelke potenciáljának fejlesztése által kellett volna egy bizonyos meghatározott nagyságig megnövelnie materiális teste erőhatalmát. Viszont az emberiség fejlődése általános lemaradása következtében a fizikai burok nem gyűjtötte fel a szükséges energetikai jellemzőket.

 Mindennek oka abban rejlik, hogy a fizikai buroknak meg kell felelnie a lélek energia potenciáljának. De mivel az ember degradálódik, ezért a lelke sem gyűjtötte fel a Halak korszak végére a szükséges energiapotenciált, így ebből adódóan minden egyes lélek számára a fizikai burok is kisebb potenciálra lett kialakítva, hogy ez által betartásra kerüljön az erőhatalomnak való megfelelés.

 Vagyis az ember lelkének fejletlensége, végeredményben a fizikai matéria fejletlenségéhez vezetett a külső energiatestében. Mindez nem csak egy embert érint, hanem a teljes emberiséget. Ezért a külső forma kisebb energiapotenciál elbírására képes, mint sem ahogy ez a Felsőbb Tervezők által az előzőekben megterveztetett a kétezredik évig bezárólag.

 Ebből származik, hogy a Fentről továbbított erőteljes energiaáramlattól égett a közvetítő materiális teste, habár mint ahogy azt már az előzőekben is megírtuk, a Fentiek által hűtőágens konstrukciók kerültek rá elhelyezésre a finomenergetikai síkon, hogy ne égjen el a fizikai teste. Másodszor pedig, hogy miért is volt szükség egy bolygó lelkére az adott misszió megvalósításához: az a Szeklitova Larisza lelke által való azon összes szükséges fogalom elsajátítása, amelyekre az Új Felsőbb Szintű információnak az emberiség számára való átadásához volt szükség. 

Ahhoz hogy a fordító idegen nyelvről fordítson, ahhoz azt először meg kell jól tanulnia. A közvetítőnek viszont meg kell értenie, tudatosítania kell, valamint fel kell gyűjtenie a lélek matrica sejtcelláiban mindazon fogalmakat, amelyek az információ egyik világból a másik világba való átadásához szükségesek. Vagyis a közvetítőnek sokkal magasabb fejlettségi Szinttel kell rendelkeznie, mint sem annak a világnak amelyre dolgozik és már ismernie kell azon összes fogalmat, amelynek tanulmányozását csak most kezdi el az ember. Mivel mindegyik információ bizonyos meghatározott energia potenciálra tervezett, ezért a léleknek is felkészültnek kell lennie a fogadásához, mind energetikailag mind pedig az átadandó tudás-ismeret specifikumát illetően. Szeklitova Larisza már régen felgyűjtötte magában azon összes szükséges élet tapasztalatot, amely a jelen feltételek mellett a fiatal lelkek felvilágosítására kerül felhasználásra általa. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA:"ÉLET IDEGEN TESTBEN"