Dogmatikusok az új ellen

2023.02.10 12:10

 Az emberek megszokták, hogy konzervatívan gondolkodnak. Részben azt gondolják, hogy a Föld az egyetlen lakott bolygó, az ember meg az egyetlen Értelmes lény a Világegyetemben. Viszont a 20. század vége, és a 21. század eleje az emberiség ezen tévedéseinek a leleplezése. Ezért is kezdtek el nagy számban megjelenni idegen civilizációbeli űrhajók, és kezdődtek el a Felsőbb Tudattal való közvetítői kapcsolatok.

 Ennek eredményeképpen kiderült, hogy az ember valójában nem is a legértelmesebb lény a materiális lények, vagyis a humanoidok között, valamint a finomenergetikai világokban létezők között is létezik egy sokkal magasabb Szintű Értelem.

 Valójában minden sokkal magasabb Szintű, mint az ember és a tudás nagy része, valamint a civilizáció is az Erőteljes Erőhatalommal rendelkező Kozmikus Tudat munkája alapjaira épült. Ha az ember igazán elismeri az ISTEN és a Fentiek létezését, akik képesek az idő és a tér létrehozására, és képesek hatást gyakorolni az ember életére, akkor ez által minden a saját helyére kerül.

 Viszont a földi kutatók nagy többsége olyannyira dogmatikus, hogy nem hisznek sem az ISTENBEN sem az Ő Teremtésében. Az ember makacsul nem hajlandó elfogadni, hogy nálánál sokkal magasabban fejlett Lények is élnek a Világegyetemben. Mivel véleménye szerint csak egyedül ő képes számítások és alkotás által a városokból álló világok teremtésére, és csak ő saját maga képes a Föld tájainak megváltoztatására.

 Hiszen véleménye szerint, rajta kívül nem létezhet más magasan fejlett intellektus. Valójában minden egyes várost egy kis világnak is vehetünk. Viszont az a helyzet, hogy a városok is a Felsőbb Szintű Értelem tervei alapján épülnek, és csak azon a helyen, ahol a Fentiek által engedélyezett.

 A hangya az ember lábán mászva nem látja magát az embert, míg az ember találkozva a Fentiek tevékenységével nem akarja Őket ( Fentieket) elismerni. Ez egy látszólagos ellentmondás az ember tudatában. Még az idegen civilizációk azon Lényeit, akik periodikusan megjelennek bolygónkon sem sorolja a sokkal magasabb Szintű Értelemhez, bár Ők szabadon látogatnak minket, viszont mi még azt sem tudjuk, hogy valójában a Világegyetem mely részéből is érkeztek.

 A világunkban való megjelenésük csak arról tesz tanúbizonyosságot, hogy ők sokkal magasabb fejlettségi Szinten állnak, mint az emberek, mivel az ember még egyelőre a Marsra sem jutott el. De a dogmatikusok nem hisznek létezésükben és nem akarják elismerni a fölényüket.....

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "A VALÓSÁG REJTÉLYEI"