DEMATERIALIZÁCIÓ

2013.11.08 18:38

Kérdés: Milyen fizikai test dematerializáló módszer létezik?

Válasz: A nagy civilizációk számára a hamvasztás  egy progresszív módszer  a halott testeknek a Föld felszínéről való megsemmisítésére. A hamvasztás azonban általában nagy mennyiségű „üzemanyagot” is igényel, mivel ötezer Celsius  fok szükséges a művelet elvégzéséhez. De a halottak dematerializálását  kozmikus energia segítségével is el lehet végezni. Erre például fel lehet használni a piramisokat. A piramisok lesznek a nagyon gazdaságos és új típusú krematóriumok. A piramisok számtalan csodálatos tulajdonsággal is rendelkeznek. Nemcsak gyógyítanak, fiatalítanak és képesek megváltoztatni az idő folyását, hanem a halott testeket is képesek dematerializálni. Viszont ehhez meg kell oldani két feladatot : meg kell találni a piramis belsejében a megfelelő magasságot és azt a pontot, ahol megtörténik a testek dematerializációja. Ennek a meghatározása viszont nagyon pontos számításokat igényel.Ha egy ilyen pontba kerül elhelyezésre a halott test, akkor az adott test egy bizonyos idő után  nyom nélkül eltűnik. De ez akár egy élő emberrel is előfordulhat, ha huzamosabb ideig  tartózkodik  az adott pontban.

Kiegészítésképpen még ki lehet számolni a fentebb említett hasonló történések elkerülése érdekében az élő szervezet számára az adott pontban veszélytelenül eltöltött időintervallumot. A veszélyforrás az emberek agresszivitásában és kapzsiságában rejlik, hiszen az adott dematerializáló pontokat a számukra zavaró emberek megsemmisítésére is felhasználhatják. Vagyis morális problémák keletkezhetnek. Ezért Ilyen krematóriumok csak magasan fejlett társadalmakban létezhetnek.

Képzeljék el  például,  ha a bűnözők egy megkötözött élő embert helyeznének el egy éjszakára az adott pontban, akkor reggelre már nyom sem maradna belőle. Ezért egyidejűleg ki kell találni azokat a módszereket is, amivel megvédhetők az élő emberek. Elképzelhető, hogy azok, akik ott fognak dolgozni, titokban fogják tartani az adott helyet.

Ha figyelembe fogják venni,  valamint likvidálják  a felmerülő negatív következményeket, akkor  nagyon hasznossá válik az adott „hamvasztási” módszer: hiszen eltűnnek a temetők , a Föld megtisztul, és  számos Égi Irányító is megszabadul az önmaguk számára kellemetlen munkától, mivel nekik  végig kell követniük a volt tanítványuk testének a teljes dematerializálódását. Viszont az adott pont nem minden piramisban létezik, hanem csak abban, amely szigorúan meghatározott külső méterekkel rendelkezik. Az adott méreteknek nincs semmilyen köze az aranymetszéshez. Ezért ezeket a méreteket még először ki kell számítani.

Úgy gondoljuk, hogy ilyen piramisok még eddig nem épültek a Földön. Hiszen máskülönben a planéta „ elveszthette” volna az  atmoszféráját is, mivel az adott ponton keresztül nemcsak a testek dematerializációja történt volna meg, hanem az atmoszféráé is. Átáramlott volna egy másik térbe. Hiszen ha az adott pont képes atomjaira bontani és megsemmisíteni bármilyen matériát, akkor a belekerülő levegőt is folyamatosan dematerializálta volna.

Vagyis az adott pont veszélyforrást is rejt  a bolygó és az egész emberiség számára. Ezért mielőtt az adott módszer meghonosításra kerülne a Földön, ahhoz először is szükségszerű az emberiség saját erejének a felmérése, hogy képes legyen biztosítani a Föld bolygó egészének és a civilizációnak a biztonságát az adott ultra fejlett módszer bevezetésével.

Az Égiek nagyon sok érdekes tudást tartanak még vissza az emberektől, hiszen az emberek még képtelenek előre látni az adott módszer Földön való bevezetésének az összes következményét. Hiszen az ember a saját érdekeit tartva szem előtt és elfelejtkezve az esetleg felmerülő negatív következményekről, hasznos dolog helyett akár  önmagát is és a Föld egészét is elpusztíthatja.

Bár az Égiek természetesen képesek a saját, sokkal magasabb energia potenciáljukkal blokkolni, lezárni az adott pontot, és akkor a fizikai matéria (levegő) sem  tudna elillani. De az ember még egyenlőre ilyen hatalmas energia potenciállal   nem rendelkezik. Ez az energia a Felsőbb  Szinthez tartozik.

A piramis még egy érdekes tulajdonsággal rendelkezik. A piramisban található egy olyan pont is, amelyben megváltozik az idő folyása, vagyis az adott pontban eljuthatunk a múltba is. A másik pont – az időben való közlekedés pontja – ez is egy olyan alagút, amelyben dematerializáció nélkül juthatunk el más dimenziókba. Az ember képes a fizikai testében és épségben eljutni egy másik térbe, viszont visszatérni bizonyos meghatározott tudás nélkül már képtelen. Vagyis a piramisban ténylegesen létezik két olyan pont, ahol az egyikben történik a dematerializáció – végleges eltűnés, a másikban meg fizikai testben és épségben más térbe való eljutás.

Ezek a sajátosságok léteznek, viszont felfedezi-e őket az ember vagy sem, ez már csak tőle függ. Ehhez rendelkeznie kell a piramis bizonyos meghatározott belső-külső paramétereivel, valamint azzal a matériával is, amelyből az adott piramis majd felépül, és nemcsak a síkok , a sarkok és oldalak egymásra hatásával.

Ahhoz, hogy megértsük egy másik civilizáció által az emberiség számára küldött, bizonyos rejtett tudást, ahhoz már tudásilag és információilag is felkészültnek kell  lennünk. Máskülönben hiába is néznénk rá, ha nem látjuk vagy nem értjük. Hiszen akkor csak egyszerű hieroglifáknak fognak tűnni a számunkra, még akkor is, ha esetleg bennük magának a teljes kozmosznak  az információja is rejlik.

Forrás: www.higher-world.com