CSALÁD, KOLLEKTÍV ÉS NEMZET KARMA

2017.09.28 20:14

Mikor jelent meg a Földön a karma?

- Az első ember megjelenésének a pillanatától, vagyis az emberiség létrehozásától kezdve.

- Az első civilizációban már a vadembernek is volt karmája?

- Természetesen.

- Mi célból léteznek család karmák?

- Mindez megint csak a minőségi energiák felgyűjtésében nyilvánul meg. Ha megnézzük a családi sejteket, akkor láthatjuk, hogy általában mindegyikük egy egységes energia felgyűjtésére és megtermelésére épült, ezért azok a szituációk amelyeken az adott emberek keresztül haladnak, azok általában hasonlatosak egymáshoz. Az összes család, különböző fejlettségi Szintekre tagolódik és ennek megfelelő minőségű energiát is gyűjt fel. A maguk nemében ezek a minőségek is Szintekre osztódnak és ezen energiáknak a családi klánok által évszázadokon vagy évezredeken keresztül való felgyűjtése, amelyek az adott időintervallumban még léteznek, előfordul, hogy még nincs teljesítve. Ezért mindazt, amit egy adott nemzedék nem gyűjtött fel, mindaz átadódik a következő nemzedék számára. A család, nemzedék, nemzetség energia adósságainak ledolgozása olyan szituációkon keresztül történik, amelyek megismétlődhetnek, vagy az új szituációk nehezebbé válhatnak és ily módon kerülnek utólag felgyűjtésre a meghatározott minőségű hiányzó energiák. Az energiák átalakításához is megfelelő energia típust továbbítanak számukra.

- Bármelyik lélek bekerülhet a nemzetségi karmával rendelkező családi klánba?

- Nem, csak azok, akiknek az energetikája megfelel az adott klán energetikájának. Az egyéni karma okvetlenül kapcsolódik a család, a kollektíva és így tovább karmájához. Mindig, ledolgozván az egyéni karmát, az egyén vagy elősegíti nemzetsége karmájának levételét, vagy súlyosabbá teszi azt. Minden mindennel szoros kölcsönkapcsolatban van.

- Ebből az okból adódóan léteznek kollektív- és ország karmák is?

- Igen, ez is ok lehet.

- Mit jelent a nemzet karmája?

- Ugyan azt. Az összes egybe gyűjtött lélek meghatározott típusú és meghatározott minőségű energiát gyűjt fel a matricájába, valamint egyidejűleg a Hierarchikus Rendszerek számára is megtermelik a szükséges típusú energiát. Ehhez megfelelő módú felépítéssel is rendelkeznek és a mindennapjaik is konkrét technikai folyamatok szerint vannak megszervezve.

- Léteznek-e karma típusok, vagyis rendelkeznek - e a nemzetek saját egyéni büntetés móddal és saját mértékű felelősségtudattal?

- Igen. Minden egyes nemzetnek megvan a saját karmája. Mint ahogy az önök világában minden különböző, ezért a karmák is különbözőek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A LÉLEK. A LÉLEK FELÉPÍTÉSÉNEK TITKAI"