CIVILIZÁCIÓ A MARSON

2015.02.24 19:43

KÉRDÉS: Milyen civilizáció létezett a Marson és miért pusztult el?

VÁLASZ: Egyetlen egy civilizáció sem pusztul el és tűnik el nyomtalanul. A materiális testük megszűnhet, de a lelkeik az adott bolygón maradnak ( a bolygó körüli térben) addig, ameddig a fejlődésükben nem érik el azt az energiapotenciált, amely lehetővé teszi a számukra az ISTEN Hierarchiájának az első Szintjén való létezést. Vagyis a mi fizikai világegyetemünk különböző bolygójáról származó lelkek, a meghatározott energetikai mutatók elérése után, átmennek az ISTEN vagy a Sátán Hierarchiájának az első Szintjére, ahol tovább folytatják a fejlődésüket. De a különböző bolygókról érkező lelkek, egy saját külön mini- hierarchiát fognak kialakítani.

A Marson létező civilizáció hasonló volt a Földi civilizációhoz, és némelyek a marslakók lelkei közül, a Földön folytatta a fejlődését, de jelenleg nagyon kevés ilyen lélek található a Földön. Itt felgyűjtik a számukra fontos és még hiányzó minőségeket/tulajdonságokat.

Az adott civilizáció addig létezett, amíg erre a Mars bolygónak az energiacsere folyamatai fenntartásához szüksége volt.

A különböző Szintű civilizációkon keresztül kerülnek átadásra a különböző frekvenciájú energiák. Vagyis a különböző civilizációk különböző frekvenciájú energiákat továbbítanak a bolygók számára, aminek következtében élnek és léteznek az adott bolygók.

Amikor egy bolygó megöregszik és elkezd haldokolni, akkor már nincs szüksége semmilyen civilizációra, ezért ők aztán természetes úton kihalnak, ami azt jelenti, hogy átmennek az adott bolygó egy másik dimenziójába.

Néha előfordul, hogy bizonyos portálokon keresztül az egész civilizáció átmegy egy másik dimenzióba. A Marson élő utolsó civilizáció nem tűnt el, hanem részlegesen átment a másik dimenzióba, és az adott párhuzamos világban fejlődik tovább.

A civilizációjuk egy kis része átment a bolygó belső világába. Jelenleg is található a Mars bolygó belső világában meghatározott számú élő egyed, akikkel az idegen civilizációk tagjai is kommunikálnak. Egy részük viszont a Földre lett továbbítva.

A civilizációk nem tűnnek el nyomtalanul, hanem átmennek egy másik dimenzióba, a bolygó azon finomenergetikai burkába, amely megfelel az energia frekvenciájuknak, vagyis egy olyan másik világban kezdenek létezni, amely az ember számára láthatatlan.

Például a Földön létező Maya civilizáció sem tűnt el nyomtalanul, hanem egyszerűen csak átment a bolygónk egy másik dimenziójába.

Forrás: Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila - Выпуск № 12 «Тайны Высших Миров»