CÉL - A HATODIK FAJ

2022.02.24 13:56

 Az adott átmeneti időszakban, vagyis az ötödik fajtól a hatodik fajba való átmenetkor, minden egyes pozitív egyén előtt álló Cél - az összes karmikus tartozás ledolgozása, és azon következő fajba való átmenet, amelyet a későbbiekben Arany fajnak fognak nevezni.

 Miért van okvetlenül szüksége az embernek célokra? 

A célok hiánya, mint ahogy az élet is bizonyította, némelyeket alkoholistává, másokat narkófüggővé, vagy akarat nélküli életet élőkké változtatta. A céltalan létezés dekódoláshoz vezeti a lelket, vagyis személyisége teljes megszűnéséhez. A célok hiánya ürességgel tölti fel a lelket, ami – út a feledésbe, az elmúlásba, vagy jobbik esetben - a negatív Rendszerbe.

 A célnak mindig az egyén tökéletesedéséhez, fejlődési Szintje emeléséhez kell vezetnie, ami elősegíti a lélek evolúcióba-, a következő fajba-, a következő Hierarchiába-, és az örök létezésbe való tovább haladását.

 Hiszen az élet bármelyik következő Szinten sokkal érdekesebb, és sokkal csodálatosabb, mint a jelenlegi. Ahhoz, hogy az olvasó legalább kis mértékben meg tudja ezt érteni, ezért példát felhozva megismertetjük őt, hogy mi is várja majd az ötödik faj emberét, amikor átmegy a hatodik fajba. Részlegesen feltárjuk azon változások némely titkát, amelyek majd az eljövendő faj emberei életében fognak  megtörténni. 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: AZ EMBER FEJLŐDÉSÉNEK CÉLJA"