AZ ÚJ TUDÁS-ISMERET SZEREPE AZ EMBER HATODIK FAJBA VALÓ ÁTMENETEKOR

2023.06.02 06:16

 Az új Küldöttek által, azaz általunk a szerzők által (Szeklitova Larisza, Sztrelnikova  Ludmila) az emberiség számára átadott új tudás-ismeret magas Szintű energetikát tartalmazó szövegeinek elsajátítása, vagyis a következő fejlődési Szint fogalmainak elsajátítása az a folyamat, amely a legmagasabb energia frekvenciákat termeli az ember lelke, valamint egyidejűleg a Föld új energiatestei* számára.

 Az új információnak a lelkek által való elsajátítása elősegíti személyes energiapotenciáljuk* növekedését, valamint ennek megfelelően fejlődési Szintjük növekedését is. A feldolgozandó és átalakítandó sokkal magasabb potenciálú energia egy részének a bolygónk számára különböző energiafolyamatokon keresztül való átadása, egyidejűleg az általános erőhatalma növekedését is elősegíti.

 Mivel a világban minden mindennel összefügg, ezért az ember mindegyik finomenergetikai burka kapcsolatban van a Föld megfelelő burkával és így segít neki a finomenergetikai burkai számára megfelelő energia frekvenciával való feltöltésben. Viszont ahhoz, hogy betartásra kerüljön ezen megfelelés, vagyis a Föld és az emberek burkainak száma a bolygó egyik orbitálról a következő orbitálra való átmenetekor, ahhoz mindez a Magas Szintű programozók által kiszámításra-, valamint a bolygó igényeinek megfelelően belsőleg átalakításra kerül.

 Viszont maga az ember még a jelen momentumig sem képes annak megértésére, hogy milyen folyamatokban is kell részt vennie ahhoz, hogy segítsen önmagának és a bolygónak a magasabb lelki-szellemi Szintre való átmenetben.

 Ezért is vált szükségszerűvé a Második Eljövetel Küldötteinek érkezése, akik az új tanításban megmagyarázták, hogy miképpen is kell viselkednie az embernek ahhoz, hogy ismereteket szerezzen, valamint milyen irányban kell haladnia, hogy lelkileg-szellemileg fejlődhessen.

 De még a különböző magyarázatok megléte mellett is, az emberek makacsul megtagadják, hogy a jelzett irányban haladjanak, tovább kapaszkodva azon régi elavult tanításokba, amelyek a múlt alacsony frekvenciájú energiáit termelik.

 Mindazok, akik továbbra is a régibe kapaszkodnak, azok az alacsonyabb fejlettségi Szinten maradnak. Vagyis továbbra is a régi energia frekvenciában léteznek, ezért energetikailag sem lesznek képesek a magasabb fejlődési Szintre való felemelkedésre, bármennyit is imádkozzanak és kérjék ezért ISTENT.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"