Az Új Kozmikus Imák előtörténete I.

2017.07.04 09:39

Az Új Vízöntő-kori Kozmikus Imák előtörténetéről röviden:

 Az Imák, bizonyos meghatározott energia töltettel rendelkeznek. A keresztény imák az 5-faj embere számára rendeltettek, ezért az adott faj energia frekvenciáján kerültek felépítésre.

 Az Imák rendeltetése:

1. az ember finomenergetikai testeinek a piszkos energiáktól való megtisztítása

2. elősegíti az ember gyógyulását, kiegyenlíti az auráját, eltünteti az aurán keletkezett „réseket”, megtisztítja az eldugult energiacsatornákat

 3. ezen kívül védelmet biztosít az ember számára a finomenergetikai sík negatív lényeinek támadásai ellen

 4. elősegíti a pozitív irányú fejlődést

 5. segít a Magasabb Világokkal való kommunikációban

Ahhoz, hogy az adott funkciók megvalósulhassanak, az imák oly módon kerülnek felépítésre, hogy az energiapotenciáljuk magasabb legyen : magának az embernek az energiapotenciáljánál és azon finomenergetikai lények energiapotenciáljánál- amelyek támadást intézhetnek ellene. A finomenergetikai sík azon lényei, amelyek támadásokat intéznek az emberek ellen, megszállva őt vagy kárt okozva a finomenergetikai testeikben, nem magától a ima szavaitól félnek, hanem attól az energiapotenciáltól, amelyet az Imák tartalmaznak, vagyis félnek az imák energetikai erőhatalmától. Az imák tiszta energiája égeti őket, ezért menekülnek előlük. Az imák már a kereszténység keletkezése óta védelmezték az embereket.

 Viszont jelenleg egy olyan helyzet alakult ki, amikor a régi imák ereje elerőtlenedett vagyis legyengült. Ez azzal kapcsolatos , hogy az 5 faj végére a fejlődés folyamatában az ember megnövelte a saját energiáját. Így  az összes élő ugyan így, beleértve a finomenergetikai sík negatív lényeit is, megnövelte a saját energetikáját. Viszont a régi imák energetikája és erőhatalma nem változott, vagyis már nem elegendő az energiájuk ahhoz, hogy elriasszák ugyan azokat a negatív lényeket és kiegyenlítsék az ember auráját. A Lélek bármily fejlődése az általa felgyűjtött sokkal magasabb Szintű energia spektrummal, valamint erőhatalma növelésével kapcsolatos, mint sem azok az energiák, amelyek az ember lelke által már előzőleg felgyűjtésre kerültek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA