AZ ISTEN HIERARCHIÁJÁNAK A FELÉPÍTÉSE. A HIERARCHIA SZINTJEI

2023.04.30 19:41

 -A fizikai világ a”matrjoska – a matrjoskában” elvére épült. És milyen elvek alapján kerültek felépítésre a finomenergetikai világok? 

-A Hierarchia elve szerint épültek. 

- És a szellemi világok? 

- Az ÉN/ISTEN Hierarchiám – az a szellemi világok összessége. 

- A Hierarchia felépítése is ismétli a”matrjoska – a matrjoskában” elvet?

 -Ez egy végtelenbe nyúló és felfelé vezető lépcsősor, amely Szintekből tevődik össze, vagyis különböző meghatározott fejlettségi fokkal rendelkező világokból. Minden egyes Szintnek megvan a saját meghatározott egyéni szerkezete, az ennek megfelelő munkák számára.

 -Önnek vannak alárendelve a Hierarchikus Rendszerek, és a különböző világokat is ÖN birtokolja. Hogyan történik mindezek egymás között való összehangolódása/összekapcsolódása?

 -A sokdimenziós konstrukcióval rendelkező, és a számtalan dimenzióban létező Hierarchia által kerülnek összekapcsolódásra. A Hierarchikus Rendszereket világok népesítik be, amelyek azon Felsőbb Lények közösségét képviselik, akik a tevékenységük szerint-, valamint meghatározott fejlettségi Szint szerint kerülnek egyesítésre. A Földet irányító Hierarchikus Rendszerek a földi síkhoz közeli síkokon helyezkednek el. A közepes fejlettségi Szinttől magasabban, már nem Rendszerek léteznek, hanem más felépítéssel rendelkező közösségek.

Abszolút minden az ÉN/ISTEN Hierarchiámba helyezkedik el, amely szerkezetileg egy piramisra emlékeztet. A Hierarchia meghatározott számú Szintekre, vagy világokra tagolódik. Az emberi tudatban a Szint – az egy bizonyos fejlettségi fok, amely a Hierarchia lépcsőfokain való felfelé emelkedéshez szükséges. Minden egyes Szinten, az adott világ energetikájának megfelelő Lények léteznek, és következésképpen az ennek megfelelő fejlettségi Szinttel is rendelkeznek. Ez hasonlatos az önök iskolai oktatás rendszeréhez: a hétéves gyerekek az első osztályba tömörülnek és a saját világukban léteznek, a tizenhét évesek pedig a tizedik osztályba. 

A világok – az a létezési szféra, amely az összes mutató szerint, ugyanúgy megfelel az adott Szint minden egyes sorbeli elhelyezkedésének. Minden egyes sorbeliség pedig saját fejlettségi fokkal rendelkezik, ezért aztán minden Szintnek megvannak a saját Hierarchikus Rendszerei.

 - Egy Szinten több világ is elhelyezkedik, vagy csak egy?

 -A Szint- az egy olyan közös világ, amely néhány részleges világra- vagy alszintekre oszlik. A részleges-különálló világokban olyan közösségek találhatók, amelyek a fejlődési szakaszok szerint csoportosulnak, mert hiszen egy adott Szinten olyan Lények is léteznek, akik már elérték a fejlődésük csúcsát és már készek arra, hogy feljebb lépjenek. Némelyek meg csak most jöttek át egy alacsonyabb Szintről. Vannak olyan Lények is, akik közepes fejlettséggel rendelkeznek. Vagyis magában a Szinten belül való emelkedés – is egy meghatározott skála szerint működik. A Szintek fel vannak osztva osztályokra (az önök terminológiája szerint), és minden egyes osztály, vagyis fejlődési szakasz számára saját konkrét programok léteznek. Minden egyes szakasz, minden egyes közösség – saját fejlődési programmal rendelkezik.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "MAGASABB VILÁGOK TITKAI"