AZ ISTEN- ÉS A SÁTÁN NEGATÍV RENDSZEREIHEZ TARTOZÓ LÉNYEK KÖZÖTTI KÜLÖNBSÉG

2015.02.10 15:45

KÉRDÉS: Mi a különbség az ISTEN negatív Személyei a Sátán negatív Személyei között?

VÁLASZ: A mi emberi nyelvünkön értelmezve - az emberség az a minőség/tulajdonság amiben különböznek egymástól. Vagyis ha összehasonlítják az ISTEN negatív Rendszeréhez tartozó programozót a Sátán negatív Rendszeréhez tartozó programozóval, akkor az ISTENHEZ tartozó olyan minőségekkel / tulajdonságokkal is rendelkezik, mint a jóság, az együttérzés, és a könyörület.

A Sátán programozója pedig: kegyetlen, elvek nélküli, nincs semmilyen tekintettel az alárendeltek szükségleteire, fejeken és testeken taposva fog haladni a célja elérése érdekében, és nem fogja érdekelni, hogy mi lesz azzal az emberrel, akit kihasznált.

Például vannak az ISTENHEZ – és vannak a Sátánhoz tartozó katonai vezetők is. Míg a Sátánhoz tartozó azt a parancsot adja a katonáinak, hogy győzelem mindenáron, ebből is látható, hogy hiányzik belőle minden emberi együttérzés a katonáival szemben. Viszont az ISTENHEZ tartozó katonai vezető aggódni fog minden egyes katonája életéért, és mindent megtesz annak az érdekében hogy legminimálisabb veszteségek által valósuljon meg a győzelem.

Az ilyen katonai vezető együtt fog érezni a harcosaival, velük lesz lélekben és érzésekben is. Viszont mindezek a minőségek/tulajdonságok, mint az együttérzés, a szeretet, a jóság, a szánalom és a könyörület – hiányoznak a Sátánhoz tartozó Lényeknél.

Vagyis az ISTEN emberei a Sátán embereitől – a lélek minőségeiben/tulajdonságaiban különböznek egymástól. Mindenkinek tudnia kell és tisztában kell lennie azzal, hogy milyen minőségek/tulajdonságok tartoznak a pozitív Rendszerhez, és melyek - a negatív Rendszerhez. Az emberiség már nagyon régen felosztotta két ellenkező kategóriára a lélek minőségeit/tulajdonságait, és ebben nincs semmi újdonság. Mindezt tudniuk és érteniük kell. Az újat majd az Arany faj fogja elhozni.

Forrás:Выпуск № 5 «Тайны Высших Миров»