AZ EMBER SZÜLETÉSE

2013.11.21 17:14

AZ IRÁNYÍTÓ RÉSZVÉTELE AZ EMBER SZÜLETÉSÉBEN 

     - Az Égi Tanító a tanítványával már a születésének a pillanatától elkezd foglalkozni?

- Nem, hanem már sokkal előbb. Már a fizikai test megjelenése előtt foglalkozik a jövendőbeli tanítvány lelkével, majd olyan házaspárt keres, akitől fizikai burkot (testet) szeretne kapni a jövendőbeli gyámoltja számára. Ha viszont a kiszemelt házaspár kategorikusan nem akar gyereket, akkor egy másikat keres a számára, akik a fizikai paramétereiket tekintve megfelelnek a jövendőbeli gyerek testének. Ebből adódóan nem helyeslik az abortuszokat sem, mert ez a szülök kiválasztásánál nehézségeket okoz a számukra a jövendőbeli tanítvány megszületésének a szempontjából. A gyereknek fizikailag meghatározott módon kell felépülnie, vagyis meg kell felelnie bizonyos konkrét fiziológiai jellemzőknek, amelyet nem mindegyik házaspár képes nyújtani. Ha viszont a kiválasztott házaspár a gyerek mellett dönt, akkor az Irányító tovább folytatja a megkezdett munkáját, vagyis részt vesz a gyerek fizikai testének a kialakításában és a szervek keletkezésének az ellenőrzésében. Az Irányító a kilenc hónap alatt is gyámolítja a jövendőbeli tanítványát.

       -  A férfi sejtjei milyen okból egyesülnek a nő sejtjeivel a megtermékenyülésnél?

-  A sejtek egyesülése, az Irányító által a komputeren keresztül irányított megtermékenyülési folyamatok alapján történik. A jövendőbeli ember Irányítója irányítja a sejtek egyesülését és a gyerek szervezetének a kialakítását. A sejt génkódja tartalmazza a fizikai test felépítésének a programját. De ez önmagában még semmit sem jelent, ha a megtermékenyülés pillanatában az Irányító által nem kerül behelyezésre egy energia alap, egy olyan sajátos energia, amely elsődlegesen szükséges a fizikai test felépítéséhez.

      - Az Irányító nélkül egyetlen egy test sem jelenhet meg?

- Nem, egyetlen egy test sem. Minden szigorú ellenőrzés alatt áll. Ha valaki önszántából, még a születése előtt likvidálja a gyereket, akkor ezáltal karmát gyűjt fel magának, amit a későbbiekben fog ledolgozni. De az ember szabad döntési joggal rendelkezik, és ezért hozhat olyan döntést, amit helyesnek vél.

- Vannak olyan emberek, akiknek nincsenek saját gyerekeik. Ez azért van, mert az Irányítójuk nem ad a számukra gyereket?

- Elsősorban ez valamilyen karma, másodsorban ez egy sajátos gyerek nélküli fejlődési program a számukra.

       - A gyerek Irányítója alakítja ki a gyerek összes szervét?

- Igen. Léteznek bizonyos törvények a test felépítésére, vagyis mindez egy bizonyos séma szerint történik, amihez minden egyes Irányító tartja magát.

       - Ha torzszüllöttek születnek, akkor ez is az Irányítók műve?

- Ha ez a teljesen egészséges szülőknél történik, akkor ez a szülők és a gyerek karmája. De jelenleg a megbomlott ökológiai rendszer és az ember helytelen életmódja következtében előfordulhatnak zavarok a fizikai test felépítésében az Irányító akaratán kívül is. Az anya szervezetén belül olyan agresszív lehet a közeg, hogy megbomolhatnak a test normális felépítésének a folyamatai. Ebben az esetben maguk az emberek a hibásak.

- A gyerek testét a jövendőbeli Irányító alakítja, viszont mit csinál ez idő alatt az anya Irányítója?

- A születés folyamatában mindig két Irányító vesz részt: a jövendőbeli gyerek és az anya Irányítója. Az anya testében zajló fiziológiai folyamatok irányítása két komputer segítségével történik. Az egyik az anya szervezetében zajló folyamatok normalizálódását felügyeli, a másik meg ugyanezt teszi a gyerek szervezetével, törekedve a közöttük levő fizikai és kémiai egyensúlyra.

      - Ki foglalkozik a lélek lebocsátással és a csecsemő testébe való behelyezésével?

      - Ezzel is az Irányító foglalkozik.

      - Ő honnan veszi magát a lelket? Kérvényez egyet a lelkek őrzőhelyéről?

- Léteznek olyan speciális Hierarchikus Rendszerek, akik a lelkeket igazgatják. Ők választják ki az Irányító számára azt a lelket, amely megfelel a szükséges paramétereknek és az előirányzott feladatoknak is. A lelkek kiválasztásánál nagyon fontos kritérium, hogy maximálisan megközelítsék az Irányító számára meghatározott program követelményeit, hogy együtt dolgozva vele Ő is képes legyen előre haladni és önmaga számára felgyűjteni a szükséges energiákat, valamint előmozdítani a fejlődésében a tanítványa lelkét. Az Irányító általában rendelkezik egy olyan eszközzel, amely tartalmazza a lélek kiválasztásához szükséges összes adatot. Ezen  adatok szerint választják ki  számára azt a lelket, akit Ő egy meghatározott időpontban lebocsát a Földre. Ha az Irányító eléggé képzett, akkor önmaga is képes kiszámítani, hogy a saját fejlődése szempontjából milyen lélekre van szüksége. A kiszámított adatokat átadja a lelkeket igazgató Rendszernek, és azok kiválasztják a számára a szükséges lelket vagy esetleg többet is, hogy legyen választási lehetősége.

      - A lélek már kész programmal érkezik?

      -  Mielőtt a földi világba küldenék a lelket, előtte a finomenergetikai testeire a programozók által ráíródik az új program. Minden egyes  

      finomenergetikai test megkapja a saját programját. Ebben nem vesz részt az Irányító.

   - Ez bizonyos eszközök vagy sajátos módszerek segítségével történik?

   -  A program felírása bizonyos eszközök által történik.

    -  A lélek lebocsátásának a helyét is előre meghatározzák?

-  Természetesen. Minden egyes, a Földre született új lélek  a Magasabb Rendszerek számításainak megfelelően, a többi testhez viszonyítva szigorú elhelyezés alá esik. Ezek nagyon pontos számítások, és nélküle az önök világába egyetlen egy lélek sincs továbbítva. A számítások segítségével történik a Föld bizonyos kiinduló pontjában a lélek energetikájának az összehangolódása a planéta energetikájával, valamint figyelembe van véve a naprendszer többi planétájának az energiája is. Ezek bonyolult számítások, amelyek számtalan folyamatot képesek összehangolni. És nagyon fontosak is, mert azok az energiák, amelyek áthaladnak a csecsemőn a születése pillanatában, nagy hatással lesznek a további sorsára is. A különböző bolygóktól eredő összegzett energiák meghatározott energia töltetet jelentenek a gyerek fizikai teste számára, amitől a teljes életének az élet tónusa is függ. Ezért kapták meg az emberek az asztrológiát, mint tudományt is, hogy a fejlődésükben tovább tudjanak haladni az adott irányban.

-   Az, hogy hogyan kerül kiválasztásra a leszületés helye, az érthető. De hogyan kerül kiválasztásra a születés ideje?  Van-e jelentősége az ember számára a születés időpontjának?

-   Igen. A lelkeket igazgató Rendszer rendelkezik egy bizonyos grafikonnal, amely tartalmazza az összes földi óra, perc és másodperc jellemzőit. Ezek a jellemzők alakítják ki a konkrét programot, vagyis adnak magyarázatot arra, hogy milyen energetikai valamint tisztán csak emberi mutatókkal kell leszületnie az embernek az adott órában, az adott percben vagy az adott másodpercben.

-   Épül-e a lélek Földre való lebocsátásához egy speciális, a két különböző világot összekapcsoló csatornarendszer?

-   Nem, nem épül semmilyen speciális csatornarendszer. Mindezt a munkát az Irányító végzi. De természetesen, ha az Irányító nem rendelkezik elegendő tapasztalattal, akkor másoktól is kap segítséget, de általában mindent egyedül Ő maga csinál.

-  Az Irányító automatikusan végzi a lélek behelyezését a gyerek testébe, vagy bizonyos energetikai módszerek segítségével?

-  Ehhez az Irányító rendelkezik bizonyos speciális eszközökkel. Először beállítja a lelket a szükséges helyre, majd a finomenergetikai világból a fizikai matériába katapultálja őt.

Emellett az Irányítónak le kell ereszkednie a Föld egyik sajátos rétegébe is. Ez a finomenergetikai síkon az éteri réteg és a bolygó között található közbenső réteg. Az adott rétegben az Irányító csak a léleknek a csecsemő testébe való behelyezése miatt tartózkodik. Majd ezek után visszatér a saját világába. Az anya Irányítója a saját világából, a távolból kíséri figyelemmel a folyamatokat a komputerén, hogy fenntartsa az összhangot.

Forrás: Az Égi Tanítók Titkos Élete című könyv

            www.higher-world.com