AZ EMBER POZITÍV ÉS NEGATÍV FEJLŐDÉSE

2022.11.09 22:41

 Az emberiségnek bizonyos meghatározott fejlődési szakaszok adatnak, amelyeken való áthaladásuk után ellenőrzésre kerül a lelkek érettsége.

 A 2000-es évtől pont egy ilyen szakasz kezdődött. Olyan szélsőséges szituációk kerülnek létrehozásra, amelyek lehetővé teszik a lélek által kifejlesztett és felgyűjtött minőségek-tulajdonságok ellenőrzését. 

ISTENNEK a Földön való bármilyen megjelenése nem a Nagy kegyelem bűnösökre és méltatlanokra való kiterjesztésében nyilvánul meg, hanem az emberiség világnézetének megváltoztatásában.

 Az ember megváltása- a tudata megváltoztatásában, a Felsőbb igazságok helyes értelmezésében rejlik.

 Ezért is ereszkedik le ISTEN a Földre, hogy megvilágítsa az elméjüket, rámutasson hibáikra és új célokat adjon számukra.

 A Legfelsőbb Hierarchok a következőket mondják ISTEN Eljöveteléről:

 „ISTEN nem azért ereszkedik le, hogy Mennyországot-Paradicsomot hozzon létre a Földön, hanem, hogy tisztázza a hibákat”. 

 A Biblia azt mondja a Második Eljövetelről, hogy ISTEN azért jön, hogy megítélje az embereket. Ezért az embereknek látszólagos szabadság adatik, ami lehetővé teszi az összes hiányosság és bűn mindannyiukban való feltárását.

 Ha minden megengedett, akkor ez nem azt jelenti, hogy mindent szabad. Azon magas Szintű erkölcsi-morális minőségek, amelyeket a maga Szintű lelkek a korábbi testetöltéseik alatt gyűjtöttek fel, még a teljes szabadság alatt sem engedik meg nekik az erkölcstelen cselekedetek elkövetését.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " ВЫБОР ДУШИ"