AZ EMBER LÉTREHOZÁSÁNAK CÉLJA

2022.09.10 17:35

Semmi sem létezik önmagáért és a saját kedvteléseiért-élvezeteiért. Ha létrehozásra kerül valami a világban, akkor mindez bizonyos konkrét célok, vagyis valami más élettevékenysége folyamatainak fenntartása érdekében történik.

A talaj is számos célt szolgál, de a legfontosabb, hogy a növényvilág növekedése alapanyagául szolgál, valamint támaszként szolgál az állatvilág és az emberiség számára. A fák oxigént termelnek, amelyre más élőlényeknek szükségük van, a giliszta fellazítja a talajt oxigénnel gazdagítva azt, a madár megtisztítja a kártevőktől a kerteket, és így tovább, vagyis mindegyikük valamilyen hasznos funkcióra lett tervezve.

 Amelyből általában több is van. Az ember teremtése is, bizonyos meghatározott céllal rendelkezik. Az ember számos világfolyamat aktív résztvevője, részt vesz az ISTENI Hierarchia Hierarchikus Rendszerei-, valamint a Föld és Naprendszer közötti energiacsere-folyamatokban.

 Ebből adódóan következik az a cél, amiért megjelent a földi világban. Az ember a Föld-, és a Hierarchikus Rendszerek* számára, az adott időszakaszra szükséges energia típusok megtermelése céljából került létrehozásra. Minden egyes egyénnek, bizonyos meghatározott kötelezettségei vannak a Teremtőkkel, és a környező világgal szemben. Nem önmagáért-, és nem az olyan primitív célokért létezik, mint a házépítés, gyereknevelés, és a boldogság végtelen hajszolása.

FORRÁS:SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"