AZ EMBER LÉTREHOZÁSA

2022.10.02 19:49

Ha felidézzük a Föld történelmét, a civilizációk* hol megjelentek, hol pedig eltűntek rajta, és mindegyikük emberi formával rendelkezett, amely energetikai felépítését tekintve különbözött a többi civilizáció képviselőitől.

 Az emberi forma, mint ahogy azt a Fentiek kijelentették, nem a földi formák evolúciójának a terméke. Hanem ISTEN és Munkatársai – a Legfelsőbb Teremtők alkotói kutatásainak eredménye.

 Nem jutott el azonnal ahhoz a modern formához, amelyben az ember jelenleg ismert számunkra. Sok évnyi keresés, próbálkozás, kísérletezés, és számos tévedés előzte meg. Lehetetlen rögtön megteremteni a tökéletes formát. Csak a keresés teszi lehetővé a kívánt eredmény megközelítését.

 Az emberszerű lény formája az ISTENÜNK által választott, Terveinek és Szándékainak megfelelően. A fizikai matéria Hierarchjának* irányítása alatt álló magasan fejlett materiális civilizáció emberszerű lényei formáját vette mintául.

 A mi ISTENÜNK* a finomenergetikai világokat, és a négy materiális Világegyetemet irányítja. A materiális világokat irányító Hierarch, nem a mi ISTENÜNK alárendeltje, Ő/Hierarch a matéria saját fejlődési vonalát vezeti.

 Az emberszerű lények (idegen civilizációbeli lények) az Ő vezetése alatt lettek létrehozva. Az adott formák matériája magas Szintű tökéletességet ért el, lehetővé téve számukra (formák) a magaspotenciálú* világokban való hosszú időn keresztül történő létezést, valamint tetszés szerint más formákká való transzformálódást.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"