Az ember fejlődésének elégtelen lehetőségei

2024.02.07 12:09

Ahogy az élet, vagy inkább az élet valósága megmutatta, az ember a nehezen nevelhető lelkek közé tartozik. ISTEN már évmilliók óta neveli őket a földi világban a Saját Hierarchiája első Szintje számára, de egyelőre még nem érte el náluk a Számára szükséges azon minőséget, amit megkövetel.

 Az ember a mai napig sem szabadult meg számos bűntől, és fejlődésében még az Ember Hierarchiája középső Szintjét sem érte el (emlékeztetőül, az emberiség 2000-re átlagosan csak az Ember Hierarchiája 40. Szintjét érte el), továbbá az engedelmesség minőségét-tulajdonságát sem dolgozta ki, és gyűjtötte fel, amely a Teremtő számára oly fontos. 

Az Ember Hierarchiája az a Hierarchia*, amelyen való áthaladást az embernek teljes egészében be kell fejeznie a Földön, hogy utána egyenesen átmenjen ISTEN Hierarchiájába (ez az első Szint lesz az ember számára).

 Mint látható, az ember kilátásai jók, de ő maga teljes egészében nem használja ki a számára biztosított lehetőségeket, ezért jelentősen lemaradt a fejlődésében azon mutatókhoz képest, amelyek a Felsőbb Tanítók által kerültek megtervezésre. 

Feltehető az a kérdés, hogy melyek is azok a fejlődési lehetőségek, amelyeket nem használ eléggé az ember?

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " HOGYAN NE KERÜLJÜNK A POKOLBA"