AZ EMBER FEJLŐDÉSÉNEK CÉLJA

2018.01.20 19:00

Az adott könyv megismerteti az olvasót az ember és a társadalom fejlődése céljainak jelenkori értelmezésével, beszél az emberek egyéni céljai közötti különbségekről és megmagyarázza, hogy mindez mivel kapcsolatos. Először történik a szellemi-lelki és materiális célok megfogalmazása, valamint az arra való rámutatás, hogy a Kozmosz melyik Rendszerébe vezetik az embert.

 A könyv megmagyarázza, hogy melyek azok a szellemi-lelki és technokrata fejlődési utak, mi a különbség közöttük, valamint megmagyarázza, hogy nem mindegyik okos technokrata lehet lelkileg-szellemileg emelkedett és nem mindenki kerül közülük az ISTENHEZ.

 A könyv először tárja fel az olvasó számára, hogy kik voltak azok a jelenkori emberek közül, akik egyidejűleg látták az Első- és a Második Krisztust és ki az, aki az Első Krisztusban való Hitéért szenvedett, majd a Másodikkal is tovább folytatja együttműködését.

 Milyen jeleket küldött ISTEN a Második Eljövetelről az emberek számára és képes lesz-e az emberiség elkerülni a pusztulását. Miért jelent meg USA 45-ik elnöke, miért változott meg a Nap 11 éves ciklusa és miért fékezi meg haragját a Yellowstone vulkán.

Az olvasó megismerkedik a hatodik faj embereinek csodálatos képességeivel megtudja, hogy megmaradnak e jövőben a könyvtárak, kiadók, múzeumok és levéltárak és miképpen fogják a hatodik faj képviselői helyreállítani a történelmi eseményekről szóló igazságot és miért nem lesz képes átmenni egyetlen egy hazugság sem a jövőbe.

 A könyv feltárja az állatnak – emberré és a gonosz ember jóságossá való átalakulásainak titkait, az olvasó megtudja, hogy mit is jelent a Pokol az ember és a Föld számára, miért törnek fel gyötrelmes emberi sikolyok a kút mélyéről, valamint megismerkedik számos meglepő és mások által még ismeretlen információval.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " AZ EMBER FEJLŐDÉSÉNEK CÉLJA"