AZ EMBER SZÁMÁRA KIOSZTOTT ENERGIA IDŐ ELŐTT VALÓ ELHASZNÁLÁSA

2014.12.19 20:48

Kérdés: A fizikai világunkba megtestesülő lény számára egy meghatározott energia mennyiség kerül kiosztásra. Viszont létjogosultsága van annak a ténynek is, hogy az ember az adott energia mennyiséget idő előtt feléli/ elhasználja, még mielőtt befejeződne az életprogramja. És akkor majd kiegészítő energiára lesz szüksége, amelyből adódóan energia tartozása keletkezik. Az ilyen típusú energia tartozásokat az élete végén fogja ledolgozni vagy esetleg az adott tartozásokat átviszi a következő életébe?

Válasz: Az ember hamarabb is elhasználhatja az életére kapott energia mennyiséget, hogyha a fejlődésében a helytelen utat választja, amelynek a szituációi elégetik az energiáját. Ez az út gyakran egyenértékű a degradáció útjaival. Ebből adódóan sokkal hamarabb hal meg, mint kellett volna, mint akkor ha egy másik fejlődési utat választ.

 Az energia gyors ütemben való elégetése már olyan szituációkat feltételez, amelyek az ember lehetséges degradálódására épültek. A Fentiek számára ez egy nem kívánatos folyamat. Ezért a Fentiek az adott variációban, előre látván az ember által való hatalmas energia mennyiség elherdálását, az életprogramba beleiktatnak egy úgynevezett „zsákutca” szituációt, amely végeredményben kiviszi/ kilépteti az egyént az életből. Így nem keletkeznek túlzottan nagy energia vesztések. A Felsőbb Égi programozók, kiindulván az ember jellemének ismeretéből, már előre látják az adott vagy hasonló szituációkat az életprogram tervezésekor.

A következő életre a nagy mértékű energia tartozások kerülnek át, a kisebb energia tartozások még az adott élet vége felé kerülnek ledolgozásra.

FORRÁS: л.А. Секлитова, Л.Л. Стрельникова

2012: конец света —

оптимистичные предсказания