AZ APÁS SZÜLÉSRŐL

2014.02.08 17:07
 

 

A szülésekkel kapcsolatban még szeretnék beszélni egy bizonyos „divatos szülésről”. Ez a divat Amerikából terjedt el, ahol az utóbbi időben problémák adódtak a gyerekszületésekkel kapcsolatban. Ezért úgy tűnik, hogy a „sikereiket” máshol is el akarják terjeszteni.

A fiatal házasok között elterjesztették az apás szülés ötletét, ahol a jövendőbeli apukáknak jelen kell lenniük a gyerekük születésénél. Mert ez úgymond, erősíti bennük az apai érzéseket,

Az ehhez hasonló dolgokat a negatív Rendszer diktálja az embereknek, aki azt szeretné, ha a lélek minél több mínuszt gyűjtene fel. A szülések látványa felszítja a mocskos kíváncsiságot. Volt „szerencsém” már látni az életben, hogy milyen egészségtelenül mohó sóvárgással ragyogtak az alacsony Szintű férfiak szemei még a szülésre való emlékezéskor is. Számukra ez csak egy érdekfeszítő látvány és semmi több. A lélek számára a mínuszokon kívül ez a látvány semmi másra nem szolgál. Az ilyen „rendezvényeken” való jelenlét negatív energiákkal tölti fel a lelket azért, mert önmagában a látvány nagyon alacsony Szintű és csak alacsony érzéseket tud generálni, valamint csak egészségtelen kíváncsiságot képes szítani.

A magas Szintű léleknek már magától az ilyen lehetőségtől is elkezd kavarogni a gyomra. Az alacsony Szintű lélek már az ilyen alacsony Szintű látványosság gondolatát is előre élvezi.  Természetesen ez által a lélek nagy mínuszt gyűjt fel.

Az apai minőségeket /tulajdonságokat, valamint a gyerek iránti szeretetet nem a hasonló látványosságok fogják erősíteni, hanem az előző életekben felgyűjtött másokról való gondoskodás és a gyerekekhez való figyelem tapasztalata. Így az ilyen ember mindenféle látványosság nélkül is kiváló apává válik. Ha viszont ez egy fiatal lélek, akinek nincs még megfelelő tapasztalata, akkor bárhogyan is „nézi, amit néz” jobb apává az ilyen férfi nem fog válni.

Minden a lélek állapotától függ, a belső felépítésétől, az előző életekben felgyűjtött minőségeitől / tulajdonságaitól.

Csak a lélek fejlődésének a tudása mutatja meg az ember további fejlődése és értelme számára a helyes irányt és azt, hogy a pozitív irányban mi a jobb a számára,  valamint azt,  mi az ami   negatív irányba tereli a fejlődését. Az ilyen minőséget / tulajdonságot, mint az apaság vagy az anyaság egyik élettől a másik életig való kemény munkával lehet felgyűjteni, munkával és törődéssel, és nem mindenféle alacsony Szintű „látványosságokkal”, amelyek csak a beteges fantáziát és az állati ösztönöket szítják fel. A gyerek születése, az egy titokzatosság, amelyet mindenféle idegen jelenlét nélkül, csak a hozzáértő szakemberekre kell bízni.

 Forrás: A Vízöntő Kor Embere c. könyv