ATLANTISZ

2014.12.22 17:03

ATLANTISZ

Mit tudhatunk Atlantiszról és Triantidról, ha az utóbbi egyáltalán létezett?

A Triantidról szóló információ egyenlőre még zároltatva van az emberiség előtt. Atlantiszt illetően önök már tudják, hogy kontinens – országként létezett a jelenlegi Atlanti-óceán helyén. Egy kb. húszmillió lakosságú virágzó ország, nagyon jó klimatikus feltételekkel, amely lehetővé tette az adott civilizáció általános felvirágzását.

Az atlantisziak mérhetetlenül magas szintre fejlesztették a technikájukat. Birtokolták a különböző repülő alkalmatosságok technikai tudását, valamint az atomenergia felhasználását is ismerték. Viszont abból adódóan, hogy a lelkiségük fejlettségi Szintje nem ért el egy bizonyos meghatározott Szintet, így az általános fejlődésük dinamikája lelassult és ebből adódóan a civilizáció letért a Fenti Égi Hierarchia által kijelölt ISTENI útról. A technikai sikereik, különösen az energetika területén, a kozmikus energia „hirtelen” kiszabadításához vezettek, amelyet valójában képtelenek voltak a rendeltetésének megfelelően felhasználni. Ennek eredményeképpen történt az adott földrész tektonikus vetődése és a magma mélységeibe történő fokozatos süllyedése.

A kozmikus erők egy bizonyos részben beleavatkoztak az atlantiszi lakosság sorsába, vagyis részlegesen egy hasonló klíma feltételekkel rendelkező másik bolygóra evakuálták a lakosság egy részét. A többieket, akiknek a lelki fejlettségi Szintje nem felelt meg a kritériumnak, a Földön hagyták. Egy részük, akiknek sikerült áttelepülnie más földrészekre – túlélte, a többiek viszont a lassan elmerülő Atlantisz szigetével elpusztultak a vízárban.

Viszont mindez a Kozmosz részére csak jelentéktelen veszteséget eredményezett, hiszen valójában a lelkek – elpusztíthatatlanok, és így a kataklizmában elpusztultak átmentek egy másik fejlődési ciklusba a Földön. Az elköltöztetett civilizáció jelenleg is folytatja a fejlődését a Perseus– csillagkép egyik bolygóján. A Földdel egyenlőre még nincs kiépített kapcsolatuk, jelenleg csak a hozzájuk közeli bolygókat látogatják, a távolabbi csillagokhoz még nem tudnak eljutni. De eljön az- az idő is, amikor képesek lesznek elérni a mi Naprendszerünket és azon belül a Földet is, hogy vendégként meglátogassák a valamikori őshazájukat, hogy találkozzanak a földlakókkal, akik már eléggé magasan fejlettek lesznek ahhoz, hogy más civilizációkkal kontaktusba lépjenek. De erre még minimum 2000 évet kell várni.

FORRÁS: Секлитова Л. А., Стрельникова Л. Л. – Сотворение форм или Эксперименты Высшего Разума