ANTIKRISZTUS. BESZÉLGETÉS A SÁTÁNNAL

2017.09.18 19:36

- Ön fogja vezetni az Antikrisztust a Földön?

- Természetesen. Hiszen mindez az ISTENNEL való megbeszélés szerint történik.

 - Ő már megjelent? - Hogyan is magyarázzam meg önöknek - próbált a jelenkori ember értelmi szintjére lemenni – Antikrisztusok mindig is léteztek a Földön. Az Antikrisztus- egy gyűjtő fogalom és nem csak egy bizonyos személy. Ő szétszórtan létezik a degradálódó emberek között, vagyis pontosabban az Antikrisztus minden egyes részecskéje benne fejlődik minden egyes degradálódó emberben.

- Ez azt jelenti, hogy Ő szétszórtan létezik több millió emberben?

 - Több milliárd emberben létezik, hiszen a pozitív egyéneknek is van negatív oldaluk.

- Vagyis az összes olyan embert, aki megadta magát az Antikrisztusnak, a későbbiekben majd likvidálják? - Nem. Én elveszem őket magamnak..... ha az is ISTEN megengedi és ha Én el akarom venni őket. Hiszen nem mindenki érdekes számomra.

 - Megszületik-e konkrétan egy emberben az Antikrisztus?

- Nem mondhatjuk azt, hogy megszületik és azt sem, hogy nem. Minden attól függ, hogy hogyan nézünk a történésekre. Azt is mondhatjuk, hogy ő már létezik testben, de részlegesen, vagyis részecskékben. Másokban létezik. Hasonló Szintű negatív személyekben, akik az Én Rendszeremtől/Sátán dolgoznak. Én állítom össze számukra a programokat, Nekem megfelelően. Az ember mindig mindent konkretizál, elszigetel. Mivel a degradáció állandóan létezik, ezért az Antikrisztusnak megfelelő személyek is régóta léteznek, vagy felerősítve tevékenységüket vagy gyengítve azt, mindez az adott idő függvényének megfelelően. De egy egységes személlyé csak a 2000-ik év után válik az Antikrisztus. Egy személyben fog koncentrálódni az összes negatív minőség és tulajdonság. Viszont az embernek meg kell értenie, hogy az Antikrisztus – az egy bizonyos, az emberek ellenőrzésére/felülvizsgálására kialakított meghatározott rendszer és az adott ellenőrző rendszer Általam került kidolgozásra.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " MAGASABB VILÁGOK TITKAI"