ANGYALI RENDSZER

2023.09.03 10:26

  - Az Őrző Angyalok az Orvosi Rendszerhez tartoznak?

- Igen, azok a Lények, amelyekre az emberek gondolnak, akik megvédik őket és orvosi, vagy más jellegű segítséget nyújtanak számukra, azok az Orvosi Rendszerben találhatók. Viszont a valódi Angyali Rendszer az ÉN/ISTEN Hierarchiámban található, a piramis legmagasabb csúcsán. Ez egy nagyon magas Szintű Rendszer.

 -Akkor ez azt jelenti, hogy két Angyali Rendszer is létezik?

 -Az emberek számára bármelyik Felsőbb Lény lehet Angyal. De, ha az ember az adott fogalmat feltölti védelemmel és segítségnyújtással, akkor ezek a Lények „Ju.....”-hoz tartoznak. Viszont Nála kimondottan Angyali Rendszer nincs. Ez egy segítségnyújtó Rendszer.

- Hogyan fejlődnek az Őrző Angyalok „Ju.....” Rendszerében?

- Ez egy bizonyos meghatározott Szint, amelyen a Lények a saját állandóságukban fejlődnek, vagyis állandó jelleggel segítségnyújtással foglalkoznak. Náluk ez olyan, mintha állandóan egy bizonyos állapotban tartózkodnának.

 -Ők csak az embereknek való segítségnyújtással foglalkoznak?

 -Nem, ezek a Lények az összes többi élőlényt is segítik. A lények némelyike a finomenergetikai síkon is kerülhet az életüket fenyegető kritikus állapotba, és ekkor az adott Lények megmentik őket. Ezek a Lények olyan különböző világoknak is segítenek, amelyek máskülönben esetleg katasztrófát szenvednének. A segítségnyújtó tevékenységük nagyon széles palettával rendelkezik.

 -Az Őrző Angyalok mindegyike ugyanazzal a tevékenységgel foglalkozik?

 -Ők különböző típusú energiákkal dolgoznak. Az embereknek egy bizonyos energia típusra van szüksége, más lényeknek meg más energia típusokra, és ha például megbetegszik egy bolygó, akkor a normális állapotba való helyreállításához már egy teljesen más, bizonyos meghatározott energia csoportra van szüksége. És ekkor Ők, az összes szükséges energia típust a bolygó rendelkezésére bocsátják. Helyesebb azt mondanunk, hogy Ők a Kozmosz munkásai. Mint „Ju......” alárendeltjei, ők a legkülönfélébb típusú energiával rendelkeznek, amelyet megfelelő mennyiségben képesek továbbítani a halódó bolygók, vagy más létformák számára.

 -A másoknak való segítségnyújtás mellett, van-e esetleg más típusú tevékenységük? Hiszen a saját világukban saját magukért is tenniük kellene valamit?

 -A másoknak való segítségnyújtás által, legfőképpen az önmaguk lélek-matricája töltődik fel sajátos típusú energiákkal.

- Mint Őrző Angyalok, miben tudnak segíteni az embereknek és mi az, amiben nem tudnak? Hiszen az ember saját egyéni programmal rendelkezik, és Ők biztosan nem mindig jogosultak arra, hogy segítsenek, vagyis beleavatkozzanak az ember programjába?

 - Bármilyen típusú segítségnyújtást csak az Irányító engedélye, vagy kérése által nyújthatnak az ember számára. De leggyakrabban az Irányító kér Tőlük segítséget. Például, az Irányító energia raktárából hiányoznak bizonyos energia típusok, amelyekre tanítványának a betegsége folyamatában szüksége lenne, és amelyeket Neki /Irányítónak még nem volt ideje felgyűjteni. Így az Irányító segítséget kér a segítségnyújtó Rendszertől, akik odaadják számára mindazt, amire szüksége van. De ezért Neki a későbbiekben fizetnie kell, vissza kell adnia a tartozását, vagy ennek megfelelő energia mennyiség formájában, vagy olyan energia típusban amelyre az adott Rendszernek szüksége van. Ezért ahhoz, hogy a gyógyítás megfizetéséhez szükséges energiát megkapja, ahhoz az Irányító ennek megfelelő bonyolult szituációkat ad a tanítványa számára, hogy az megtermelje a tartozás kiegyenlítésére szükséges energiákat. Vagyis az Irányító visszaadja Nekik ugyan azt az energiát, de már ledolgozott formában. Tehát ily módon megtörténik az energiák körforgása. Viszont az ember egészsége időben helyreállításra kerül.

- Előfordulhatnak-e bizonyos típusú sikertelenségek is az Őrző Angyaloknál? Mint például, amikor egy bolygót gyógyítanak, de az végül is meghal?

- Igen, előfordulhat. A bolygó meghal, viszont az energetikája ugyanaz marad, vagyis nem lesz ez által veszteségük. A bolygó lelke meg átmegy az Őt megillető Szintre. Az önök orvosai sem tudják az összes kezelt beteget megmenteni. Ezek azok az okok, amelyeket külön kell értelmezni. Mert MI most csak a halál tényéről beszélünk.

 -Maguk az Őrző Angyalok is kezdeményezhetnek segítségnyújtást azok számára, akiknek szüksége van rá?

-Önmaguktól? Nem, mindez csak engedély által történik.

 -Az ember Irányítója magasabb Szinten áll, mint az Őrző Angyal, vagy alacsonyabb Szinten?

 -Természetesen alacsonyabb Szinten. Sokkal alacsonyabb Szinten. Az Irányító olyan, mint egy nagyon jó programozó a Földön, aki már elérte a századik fejlettségi Szintet. Viszont az Őrző Angyal ennél még két Szinttel magasabban helyezkedik el.

 -Mely lényekből válnak Őrző Angyalok?

- A segítségnyújtó Rendszerbe általában az orvosi dolgozók lelkei kerülnek, mert az adott típusú segítségnyújtásban ismerniük kell az ember materiális testének, és a finomenergetikai testei felépítését. Általában a finomenergetikai konstrukciók felépítését, már a „Ju.....” Rendszerében való tartózkodásuk ideje alatt tanulmányozzák. Az adott segítségnyújtó Rendszerbe még azok a lelkek kerülnek, akik a Földön jótékonykodással, és mások megsegítésével foglalkoztak, majd ugyanezt a tevékenységet, a jóban való tökéletesedésüket a finomenergetikai síkon is tovább folytatják.

 - Az új hatodik emberi fajban is Őrző Angyaloknak fogják hívni őket, vagy kapnak egy új szakkifejezést? Jelenleg például az „Égi Tanító” kifejezést felváltotta az „Irányító” megnevezés.

 -Természetesen idővel mindegyik szakkifejezés megváltozik. Még akkor is, ha önök maguk nem is találnak ki valami újat, ezt majd mások megteszik.

 -Hogyan nevezhetjük az Angyalokat más néven? 

- Segítőnek. Ez sokkal modernebb elnevezés.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: MAGASABB VILÁGOK TITKAI