AMIRŐL NOSTRADAMUS NEM TUDOTT ( Avagy a Második Eljövetel fenoménja)

2023.04.27 19:19

 Az ember megszokta és elfogadta azt a gondolatot, hogy a világban, valamint a természetben is minden találomra, szervezetlenül történik. Igaz, ebben a rendszertelenségben az ember tudata haladási tényezőként fogadta el az evolúciós folyamat bizonyos ráhatását. Eljött az ideje annak, hogy új megvilágításba helyezzük, valamint új nézőpontból beszéljünk a Létezőről, vagyis arról, hogy világunkban semmi sem történik véletlenszerűen és szervezetlenül.

 Mindennemű fejlődés céltudatos és irányított, amelynek programozása és tervezése az emberi értelemnél sokkal magasabb Szintű Felső Értelem által történik. A Magasabb rendű (Felsőbb) Kozmikus Rendszertől közvetítések által kapott Új Tudás-Ismeret pozíciójából kiindulva próbálunk magyarázatot adni azokra az alapvető tényezőkre, amelyeken az emberi társadalom léte alapszik, valamint próbáljuk megvilágítani az elmúlt száz év történelmi eseményeit.

 Nostradamus, a próféták, valamint a látnokok többsége az egyes emberek, és egész társadalmak részére is képesek megjövendölni a jövőt.

 Vajon mi alapján jövendölnek? Milyen csoda lehet a jövendőmondás?

 Az egyes emberek és társadalmak számára a Felsőbb Hierarchikus Kozmikus Rendszer szerkeszti meg és állítja össze a megfelelő programokat. Ők a programozók. Egyéni sorsok és társadalmak számára íródnak általuk forgatókönyvek, amelyek kölcsönös viszonyban kapcsolódnak össze egymással.

 A jövendőmondók a sajátos, finomenergetikai felépítésüknek köszönhetően, képesek összekapcsolódni ezzel a programokat ismerő Kozmikus Rendszerrel, és egy bizonyos célból adódóan a Magas Szintű Lények által betekintést kapnak némely jövőbeli történésbe, legfőképpen azért, hogy felébresszék az ember tudatát és rákényszerítsék arra, hogy a saját, a Föld rádiusza által behatárolt térérzékelésén túlra is rálásson.

 Boszorkányok, kuruzslók minden században léteztek. A XX. század 80–as éveiben a világot elözönlötték a természetgyógyászok ( extraszenzek). A mi hazánkba ( Szovjetunió) is jutott belőlük.

 Vajon mi célból? Mit akartak üzenni nekünk a Magas Szintű Lények?

 Viszont, ha minden programszerűen megtervezett, akkor következésképpen a megjelenésük is egy bizonyos célt szolgál. A XX. század egésze, az ISTEN Földre szállása előkészítéséről szólt, a Második Eljövetelről. De nem Krisztus lelkének az újra inkarnálódásáról (a progresszív fejlődés törvényei ugyanis nem engedik a régihez való visszatérést), hanem ISTEN a földi síkhoz való közelítéséről, és általa a Föld számára a következő fejlődési korszak követelményeinek megfelelő Magas Frekvenciájú energiák, és új információk közvetítéséről szól.

 A Biblia a Második Eljövetelről allegorikus formában beszél. A lényege az, hogy a következő kétezer év iránymutatójaként az ISTEN küldöttei elhozzák az egész emberiség számára az ISTENI SZÓT. A küldöttek olyan lelkek, akik a Magasabb Szintű Létsíkokról születnek le, ezért viselkedésüket tekintve is különböznek az őket körülvevő emberektől.

 Mit jelent a magasabb világból az alacsony világba való leereszkedés? Ez olyan, mintha a „mennyországból” ereszkednének le a „pokolba”, az agresszív és a magas célokat megérteni képtelen egyének társadalmába. Meg kellett tapasztalniuk a modern társadalmi viszonyok kapcsolati formáit és fogalmait, eligazodni a különböző Tudatszintű emberek viselkedési formáiban, valamint megérteni azt, hogy milyen tudás-ismeretet kell átadni a modern társadalom emberének ahhoz, hogy felgyorsuljon a következő fejlődési folyamata. Az embereket folyamatosan tesztelték. Szükség volt arra, hogy eligazodjanak a Földön létező tudásanyag és információ között, valamint tisztába kellett jönniük az információnak a modern társadalomra, és az ember pszichológiájára való hatásával.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: A VÍZÖNTŐ KOR EMBERE