A VAKBÉL FUNKCIÓJA

2018.08.14 20:06

 Az ember mindig is azt gondolta a vakbélről, hogy szükségtelen és felesleges szerv. Viszont az ókori orvosi értekezésekben és az indiai jógiknál szó volt róla, hogy az ősi gyógyítók sajátos jelentőséget tulajdonítottak az adott szervnek, mivel tisztában voltak igaz rendeltetésével.

Az adott szerv az ember testében a pszichikai energia - vagyis azon magasabb rezgésű energia koncentrátorként működik, amelyeket az ember a gondolatai, emóciói stb. során sugároz. Adott esetben ezen energia generátora - maga az ember.

 A finom energiák termelése- és az ember finomenergetikai burkaiban való elosztása folyamatában a vakbélnek szerényebb szerepe van. Egyfajta rezonátorként és a pszichikai energia frekvenciák átalakítójaként működik, valamint bizonyos mértékben képes a finom energiák egy részének összegyűjtésére és az ember megfelelő csakrái számára való átadására. Ezért sem nevezhető felesleges szervnek.

 Az adott szerv az ember energetikai folyamatai rendszerében teljesíti funkcióit. Vakbél nélkül megsérül a finom energiák átalakításának folyamata és az adott energiáknak az ember burkaiban való elosztása.

 Ezen szerv hiányakor az adott energia átadás egyenes - nem kompenzált séma szerint történik, ami ez által nem gyakorol kedvező hatást a szervezet egészére. Ebből adódóan az adott szervnek is jelentős szerepe van a szervezetben, amely a modern kori ember által még teljes egészében nem értelmezett.

FORRÁS: Л.А. Секлитова, Л.Л. Стрельникова : «Создание человека».