A VAKBÉL FUNKCIÓJA

2023.09.01 20:30

 Az ember mindig is azt gondolta a vakbélről, hogy szükségtelen és felesleges szerv. Viszont az ókori orvosi értekezésekben, és az indiai jógiknál szó volt róla, hogy az ősi gyógyítók sajátos jelentőséget tulajdonítottak az adott szervnek, mivel tisztában voltak igaz rendeltetésével.

Az adott szerv az ember testében a pszichikai energia - vagyis azon magasabb rezgésű energia koncentrátoraként működik, amelyeket az ember a gondolatai, emóciói stb. során sugároz. Adott esetben ezen energia generátora - maga az ember.

 A finom energiák termelése- és az ember finomenergetikai burkaiban való elosztása folyamatában a vakbélnek szerényebb szerepe van. Egyfajta rezonátorként, és a pszichikai energia frekvenciák átalakítójaként működik, valamint bizonyos mértékben képes a finom energiák egy részének összegyűjtésére, és az ember megfelelő csakrái számára való átadására. Ezért sem nevezhető felesleges szervnek.

 Az adott szerv az ember energetikai folyamatai rendszerében teljesíti funkcióit. Vakbél nélkül megsérül a finom energiák átalakításának folyamata és az adott energiáknak az ember burkaiban való elosztása.

 Ezen szerv hiányakor az adott energia átadás egyenes - nem kompenzált séma szerint történik, ami ez által nem gyakorol kedvező hatást a szervezet egészére. Ebből adódóan az adott szervnek is jelentős szerepe van a szervezetben, amely a modern kori ember által még teljes egészében nem értelmezett.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "AZ EMBER LÉTREHOZÁSA"