A TARTÓS HÁZASSÁG ENERGETIKAI TITKAI

2021.07.12 17:28

  Az adott könyv a férfi és a nő kapcsolatának elemzésével foglalkozik a családban, és azon túl. A hétköznapi házasság, amelyről a fiatalok ábrándoznak, oly ismerős és, mint kiderült, oly kevéssé ismert, ezért az olvasók számára feltárul a családvonal karma, a családvonal genetikai kódjának megőrzése és sok más egyéb aspektus, beleértve az intim kapcsolatok energiaszinten való jellemzőit, és az emberek energetikai kapcsolatait. 

  Sok titokzatosságot rejt a törvényes házasság, feltárulnak a férfi és a nő törvénytelen egyesüléseinek különbségei a családi egységben, valamint elmondásra kerül a férfi és a nő közötti kapcsolatok megsértésének néhány következménye.

   A könyv először tárja fel az olvasók számára, hogy miben nyilvánul meg az egyházi esketés misztériuma, és a "Házasságok a mennyben köttetnek" mondás lényege.

   Feltárul a muszlimok többnejűségének oka, valamint az is, hogy mit lehet-, és mit nem lehet tenni válás után. Az olvasó tudomást szerez a férfiak és nők közötti helytelen kapcsolatokkal kapcsolatos karmikus betegségekről, és még sok minden másról.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A TARTÓS HÁZASSÁG ENERGETIKAI TITKAI"