A SZENTEK GYÓGYÍTÓ ENERGIÁJA

2023.01.11 11:44

KÉRDÉS: Mi az oka annak, hogy egyes emberek energiái (szentek energiái) gyógyítanak, mások energiái (egyszerű emberek energiái) pedig nem? Milyen minőségekkel-tulajdonságokkal kell rendelkezni a betegségek gyógyításához? 

VÁLASZ: A szentek energiája, mondhatni kristálytiszta tisztaságú. Ez egyfajta forrásvíz, amellyel megitatva az embert, ezáltal a Föld, továbbá a Legfelsőbb ISTENI Szubtancia éltető erőivel töltik fel az egyént, mivel bármely ember gyógyítása mindig a Legfelsőbb Erők segítsége által történik, sőt nélkülük mindez lehetetlen lenne.

 A szentek energiája olyan sajátossággal rendelkezik, hogy minél finomabb a konzisztenciája, annál tisztábbak a rezgései. A szentek magas energiái, amelyeket a beteg szervhez továbbítanak, egyfajta kiegészítő táplálékként és támogatásként szolgálnak a beteg szerv számára, mivel a beteg részeken keresztül általában nagy mennyiségű energiavesztés történik.

Mindez egyenértékű lenne azzal, amikor az ember vért veszít, amitől legyengül. Ezért, amikor egy szent ember feltölti energiájával a beteget, akkor az energia erős potenciálja erős védőmezőt hoz létre a beteg szerv körül. Ebből adódóan megszűnik a beteg saját energiájának szivárgása, ami a működése és helyreállítása normalizálását szolgálja.

 Az alacsonyabb rezgésű energiák is hatással lehetnek az emberre, és átmenetileg segíthetnek neki. Hatásuk azonban rövid távú, mert alacsony rezgésekből származnak, mivel azon ember emóciói és bűnei szennyeződéseivel telítettek, aki energiájával hatást gyakorol a betegre.

 A gyógyítónak lelkileg tisztának kell lennie.

 Csak a magas Szintű, finom rezgések, a Magasabb Rendű energia rezgései képesek valóban meggyógyítani a beteg embert, amely hatás a gyógyító által olvasott imákon, valamint a Hitén keresztül érkezik.

 A Hitnek a lélekben való megerősítése, az ember szellemi-lelki tökéletesedésének útja, és az illuzórikus világi törekvések elutasítása segít helyreállítani a Kozmosz és az ember közötti azon megbomlott energiaegyensúlyt, ami a különböző betegségek keletkezéséhez és kifejlődéséhez vezet.

 Számos betegség -karmikus, amelyek az ember múltjával kapcsolatosak. Ezeket lehetetlen meggyógyítani, ezeket, mint múltbeli tartozás, okvetlenül le kell dolgozni. Tehát elmondható, hogy az ember egészsége - és ezzel Mi nem árulunk el semmi újat - a saját kezében, pontosabban a lelkében található.

 Csak a lélek meggyógyításával gyógyíthatók meg a betegségek. Ellenkező esetben a betegség előrehalad, ellenkező irányban gyakorolva hatást a finomenergetikai burkokra, kiváltva ezáltal az egyén degradációját. Számtalan ilyen eset van.

 Következésképpen minden csak egy dologtól - a lélek tisztaságától, és az egyén saját programja teljesítésének helyességétől függ, amelyek általában kölcsönösen kapcsolódnak egymással. Haladjanak a tökéletesedés útján, és elfelejthetik a betegségeiket, valamint képesek lesznek segíteni az embereket a lélek fejlődésének útján való haladásukban, továbbá egyúttal képesek lesznek gyógyítani a testi betegségeiket, mivel mindezek, ismételjük, a lelki betegségek következményei."

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: «СОТВОРЕНИЕ ФОРМ ИЛИ ЭКСПЕРИМЕНТЫ ВЫСШЕГО РАЗУМА», СТР 74, ГЛ 5, 2016.