A PÉNZ MŰKÖDÉSE

2022.06.03 20:36

 "A pénz hatalmas szerepet játszik a modern társadalom életében. Míg a vademberek szabadon boldogultak a megléte nélkül, a modern ember el sem tudja képzelni az életét nélküle.

 Az idő megváltoztatja az emberiség értékrendjét: ISTEN a szellemi értékek felé irányítja a lelkeket, az ember pedig az anyagi értékek felé törekszik.

 Sok ember számára mindig is a pénz volt a legfontosabb dolog az életben, de fogalmuk sincs arról, hogy ez mIlyen negatívan befolyásolhatja a jövőjüket.

 Számos pénzzel kapcsolatos ügylet segít az embernek a pozitív Rendszerből átmenni a negatív Rendszerbe. Az emberek azt hiszik, hogy ISTEN sok pénzt küld nekik a jó munkájukért, hogy mindez jutalom a szorgalmukért, viszont mindez nagy többségében megkísértésnek bizonyul. 

 Attól függően, hogy miképpen osztja el az ember ezt a pénzt, mire költi, karmát gyűjt fel, vagy kikövezi az utat magának a negatív Rendszerbe.

 ISTEN soha nem ad plusz pénzt: a plusz pénz mindig a többi emberé, vagyis valójában az adott személy által került kisajátításra.

 Amikor ISTEN sok pénzt küld az embernek, az nem azért van, hogy örömökkel és materiális javakkal kedveskedjen magának, hanem azért, hogy lelkileg fejlődjön, és hogy segítsen mások fejlődésében.

 Azonban bekerülve valaki kezébe, a pénz jelentősen megváltoztatja az egyén viselkedését. Amint egy jó ember jelentős mennyiségű pénzre tesz szert, azonnal megváltozik: bűnök százai kezdenek behatolni a korábban pozitív egyénbe.

 A félénk, határozatlan emberből arrogáns, határozott aktivista lesz, a tolerancia és a mások iránti tisztelet eltűnik, megjelenik a magabiztosság és a gátlástalanság.

 Mindez a nagy pénz lélekre gyakorolt hatásának következménye, amely a matricán belül a negatív energiáknak megfelelő minőségeket-tulajdonságokat alakít ki.

 A HELYTELEN VISELKEDÉSBEN, JOGSÉRTÉSEKBEN ÉS A GAZDAGSÁG HAJSZOLÁSÁBAN AZ EMBER A NAGY MENNYISÉGŰ PÉNZ NEGATÍV ENERGIÁJÁT A LELKE NEGATÍV MINŐSÉGEIBE-TULAJDONSÁGAIBA ALAKÍTJA ÁT. 

Természetesen ez minden egyén esetében individuálisan történik, a kidolgozott-kifejlesztett minőségek pedig különbözőek lesznek, de mindegyikük az ISTENI erkölcs és morál megsértésével lesz kapcsolatos.

A PÉNZ EGY MÁGIKUS SAJÁTOSSÁGAL RENDELKEZIK, amiről az embernek sejtelme sincs – A POZITÍV LELKET KÉPES NEGATÍV LÉLEKKÉ TRANSZFORMÁLNI. Pontosan ez az, ami felosztja az embereket azokra, akik ISTENT szolgálják, és azokra, akiknek örökké szolgálniuk kell a Sátánt”. 

FORRÁS :Том 7. ВЫБОР ДУШИ. Часть 1. Секлитова Л.А., Стрельникова Л.Л.