A NEGYEDIK ANGYAL

2015.02.09 17:13

KÉRDÉS: Az „Evangéliumban” olvasható Jelenések 16:8 « A negyedik Angyal a Napra öntötte poharát. Ekkor a Nap hatalmat kapott, hogy tüzével égesse az embereket». Hogyan értelmezzük az olvasottakat?

VÁLASZ: Ez a Nap aktív tevékenységének kezdetéről tájékoztat. Önök már tudják, hogy a 20. század végétől a Nap tevékenysége hirtelen és erőteljesen megnőtt. A Naptól a Földre nem csak „finomenergia”, hanem fizikai energia is továbbításra kerül. Erre a Földnek az új orbitális pályára való átmeneteléhez van szüksége, valamint az új hatodik faj megérkezéséhez, akik sokkal magasabb Szintű és erőteljesebb potenciálú energiákkal dolgoznak.

Ezért az a tény, hogy a negyedik Angyal a Napra öntötte a poharát arról tájékoztat minket, hogy a Nap fejlődésének a programjában bekapcsolódott egy úgynevezett „kontroll pont”, aminek a következtében a Napon felgyorsulnak és megerősödnek a fizikai szintű folyamatok, aktivizálódnak a termonukleáris reakciók és a Földre hatalma és erőteljes fizikai szintű energia áramlatok kerülnek továbbításra. A Nap erőteljes aktivitása következtében az emberek hatalmas adag sugárzást kapnak, ebből adódóan sokuknál felerősödnek a krónikus megbetegedések és legfőképpen a rákos megbetegedések. Ilyen értelmezésben van engedélye a negyedik Angyalnak az emberek megégetésére.

Forrás:Выпуск № 1 «Тайны Высших Миров»