A MÁSODIK ELJÖVETEL ÉRTELME és JELENTÉSE

2024.03.06 22:11

     A Második Eljövetel értelme és jelentése - az emberiségnek a következő Planetáris fejlődési Szint energetikai folyamataiba való bevonásában nyilvánul meg. 

    Viszont mindez az Új Tudás-Ismeret által történik.

  Jelenleg mindazok, akik még a régi dogmatikus pozíciókra támaszkodnak és nem értik a jelenések lényegét, az gondolják, hogy az Első Krisztus azért fog megint visszatérni világukba Második Krisztus szerepében, hogy tovább folytassa a materiális kívánságaik és kéréseik teljesítését, valamint létrehozza számukra az örök mennyországi életet.

   Mivel csak ebben látják a Második Eljövetel értelmét, de semmiképpen sem a lélek fejlődésében és azon Planetáris léptékű folyamatok elkerülhetetlenségében, amelyeket egyetlen egy- az újjal szembehelyezkedő dogmatikus sem képes megállítani. 

  Itt nagyon fontos annak megértése, hogy az ISTEN által Földre továbbított egyik küldött sem azért ereszkedik le, hogy mennyországot hozzon létre az emberek számára valamint, hogy imádják őket és kezeiket csókolgassák, hanem azért, hogy rámutassanak az embereknek a Magasabb Világokhoz vezető fejlődés irányára, kivezetve őket azon stagnáló állapotból, amely okvetlenül megjelenik minden egyes faj létezése végén.

  Mivel sajnos az emberiség nem képes önállóan, a nagyon hosszú távú fejlődési programok önmaga számára való létrehozására, ezért az ISTEN világai, Világegyetemei és a Világmindenség tökéletesedése céljai, és általános tendenciája meg nem értése következtében, valamint kiemelve és izolálva önmagát valami egyedivé, mindez a degradációját kezdi el szolgálni. 

   A degradáció – az önpusztítás mechanizmusa. Amely mechanizmus automatikusan aktiválódik, és a Világmindenség mindattól való megtisztítására szolgál, ami képtelen a tökéletesedésre.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA:" A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"