A Lelkek kiselejtezése

2022.05.27 08:11

   ......Most térjünk rá a lelkek kiselejtezésének momentumára, amely az emberi faj befejeztével történik, és amin minden egyes embernek át kell mennie. ( A kiselejtezés csak a harmadik faj befejeztével kezdődött. Az első két fajnál még nem volt).

 Mi is történik valójában a civilizáció fejlődésének befejezése után?

 Mi most a kemény igazságról fogunk beszélni, mivel a jelenlegi ötödik emberi faj befejeztével a lelkek szigorú kiselejtezése, és utolsó alkalommal történő dekódolása kerül megvalósulásra. Hiszen az összes lélek minden egyes faj fejlődési szakaszának befejeztével, nem a szokásos Felsőbb Ítéleten (amelyen minden egyes testetöltés után átmennek) megy keresztül, hanem a Végítéleten.

 Amelyen a lelkek kemény kiselejtezése történik és ahol az összes olyan lélek, aki minőségét tekintve nem felel meg a Felsőbb Tanítók számára, az kiselejtezésre kerül. Most áttekintjük a lelkek 5.-faj végén való felosztását az utolsó dekódolásukkal együtt.

A jelenlegi emberiség teljes létszáma a következőképpen kerül felosztásra: 60% a Sátán fennhatósága alá tartozó negatív lélek (akik már átmentek a fennhatósága alá) és 40 % pozitív lélek, akik az ISTEN fennhatósága alá tartoznak. Ahogy láthatjuk sokkal kevesebb a pozitív lélek, hiszen leggyakrabban a fiatal lelkek azok, akik az anyagi javak, a jólét és a szórakozások utáni hajszában megsértik a Teremtő Törvényeit és letérnek a negatív fejlődési útra.

 A 40 % az valójában azon lelkek egyharmada, akikről már szó volt az előzőekben: 1/3 = 33,3 % a hiányzó 6,7 % pedig a ráhagyás (plusz-mínusz), vagyis a 6,7% konkrétan a lelkek szuper fejlődése, vagy a degradációja attól függően, hogy mit fognak választani.

 A Biblia szerint az 1/3 létszám egy körülbelüli nagyságrend, amely kétezer évvel ezelőtt került megtervezésre. Az adott jelentésnek a fejlődés jelen momentumában sokkal pontosabban megfelel a 40 %, amely az ember számára nyújtott választásra kalkulálva a felsorolt ráhagyásokat is magában tartalmazza a lelkek létszámát illetően.

 Viszont nem megy át a lelkek teljes 40 % a pozitív Hierarchiába. Ebből adódóan aztán felmerül a következő kérdés, hogyan kerül további felosztásra a 40% pozitív lélek, valamint hova kerülnek a felosztás után? 

 1. A jelen pillanatra az adott lelkek 8% -a mindennemű Végítélet nélkül az ISTEN által már átadásra került a Sátán számára. Magához a Teremtőhöz/ISTENHEZ való erkölcstelen, kegyetlen vagy arcátlan viszonyulásukért, az ISTEN elárulásáért.  Vagyis az ISTEN rögtön lemond az ilyen lelkekről.

 2. A lelkek 20%-a átkerül az ISTEN sokkal alacsonyabb világaiba (a 40% pozitív lélekből számítva), mivel az életük folyamán degradálódtak.

 3.A lelkek 10%-a ( a 40% pozitív lélekből számítva), vagyis a legperspektivikusabbak tovább folytatják fejlődésüket a 6.-fajban.

 4.Csak a lelkek 2%-a (a 40% pozitív lélekből számítva) kerül majd átvezetésre az ISTEN Magasabb Világaiba, nem menve át előtte a Végítéleten.

 5. Érthető, hogy a maradék 60 % negatív lelket a Sátán elviszi a saját, különböző Szintű negatív világaiba, ahol minden egyes Szint saját megpróbáltatásokkal és szigorú életiskolával rendelkezik.

 Ily módon a pozitív lelkek 30% -a fog átmenni a Végítéleten. Első hallomásra ez akár kevésnek is tűnhet viszont, ha a Földön jelenleg létező 7,2 milliárd embert vesszük alapul, akkor ez a 30 % - 2,16 milliárd lelket jelent. Pontosan ez a lélek mennyiség fog átmenni a Végítéleten.

 A jelenlegi népesség 60%-a a Sátánhoz kerül, ami kétségtelenül sokkal „félelmetesebb” lesz, mint a Végítélet. Az örök létezés az Ő irányítása alatt robotizált parancs végrehajtóként, aligha tetszhet azon szabadságszerető negatív lelkeknek, akik a Földön kényükre-kedvükre bármit büntetlenül megtehettek. A Földön mindent megtettek, ami csak az eszükbe jutott: garázdálkodtak, botrányokat okoztak, hazudtak, csaltak, mindenkit átvertek, elnyomtak és kifosztottak másokat stb. Viszont amikor a Sátán elviszi őket a földi síkról, akkor majd vége szakad a nagy szabadságnak, a Sátántól származó jólétüknek és mindannak a jutalomnak és támogatásnak, amely a külsőségek fitogtatására, és a fiatal pozitív lelkek elcsábítására került megtervezésre.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA : A VALÓSÁG REJTÉLYEI