A LELKEK FELOSZTÁSA

2022.06.16 20:40

 "Olvasó.

 Miért van manapság annyi szekta?

 Miért nem tiltja meg őket ISTEN?

 Válasz.

 Nem szabad elfelejtenünk, hogy az ötödik fajunk most a fejlődése végén található, ami azt jelenti, hogy a lelkek pozitív és negatív lelkekre való felosztása zajlik. Ezt követelik meg Univerzumunk evolúciós ágai.

 A Földnek lelkeket kell adnia mind ISTEN mind pedig, a Sátán számára egyaránt, ezért a lelkek összes felépítése és fejlődési folyamata ebben a világban az emberiség ellentétes ágakra való felosztására irányul.

 ISTEN nem akar senkit sem arra kényszeríteni, hogy hivatalos döntést hozzon arról, hogy a lelkek kit akarnak tovább szolgálni. Ezeket a döntéseket az emberi lelkek hozzák meg számos cselekedetük, vágyuk, érzésük révén, amelyek segítenek abban, hogy számos reinkarnáció során bizonyos minőségű energiákkal töltsék fel a matricájukat. 

 Ez egy igazságos módszer, amely meghatározza, hogy ISTEN Rendszerében, vagy a Sátán Rendszerében kell a léleknek a továbbiakban tartózkodnia.

 A lelkek minőségeinek-tulajdonságainak értékelése nem egy utolsó élet által történik, hanem számos korábbi inkarnáció összessége által.

 Így, tekintettel az Ő/ISTEN emberségére, ISTEN szabad választási lehetőséget biztosít minden lélek számára a cselekedetek, gondolatok, kívánságok terén, több tíz reinkarnáció során. Bármelyik léleknek minden életében joga van azon energiák felgyűjtésére, amelyek a leginkább összhangban vannak a fejlődési stílusával és létezésével.

 Ezen választási szabadság eredményeként, egyes emberek pozitív tulajdonságokkal gazdagodva érnek célba; ugyanakkor sokan mások örömmel mennek a negatív Hierarchoz, számos mindenféle kísértése által elcsábulva a különböző inkarnációkban.

 Végül is a szekták saját trükköket és "csalikat" hoznak létre a fiatal lelkek elcsábítására. Vegyük például a sátánistákat. Számos szektájuk a kegyetlenség, a kicsapongás, a teljes körű felszabadulás, gátlástalanság stb. rítusaiban gyönyörködik. Egyesek hatalomra vágynak, mások arra, hogy mások megtévesztésével könnyedén meggazdagodjanak. De mindez az egyénre van bízva, hogy eldöntse, mihez fog vonzódni megint a lelke.

 Azonban a lelkek felosztásának utolsó momentumában már nem fogják megkérdezik a Végítéleten: „Kihez akarsz menni: ISTENHEZ, vagy a Sátánhoz?”

 A Bírák a finomenergetikai sík egy speciális készülékén áttekintik az élet szalagját, majd értékelik azon energiák túlsúlyban levőségét, amelyet a lélek az elmúlt inkarnációk során felhalmozott. Majd az áttekintés után a lelket egyszerűen abba a Rendszerbe küldik, amilyen előjelű energiából gyűjtött fel többet.

 Már semmilyen kérés sem lesz figyelembe véve, mivel mindez már hiábavaló és semmit sem jelentő cselekvés lenne.

 ISTEN azt akarja, hogy ne kényszerből, hanem a lélek hívása által szolgálják ŐT. Ezért fontos Számára, hogy a lélek pozitív tetteket, cselekedeteket hajtson végre számos reinkarnáció során, ezzel is bizonyítva, hogy minden egyes inkarnációjában emlékszik ISTENRE és vágyik arra, hogy Vele legyen.

 Természetesen emlékszünk arra, hogy a negatív lelkek sok negatív tettet követnek el fiatalkoruk és ostobaságuk következtében, de amikor átlépik az alacsony fejlettségi Szintjüket, akkor egy negatív Hierarch elkezd szakembereket "csinálni" belőlük, akik a Hierarchiája és az Univerzum számára szükségesek. Ezek már tisztelt és érdekes személyiségek lehetnek. 

Viszont a felosztás a lélek fejlődésének azon momentumaiban történik, amikor közülük nagyon sokan még nem érték el azt a fejlettségi Szintet, amikor már jó szakembereket lehetne közülük választani.

 Ahogy mondani szokás, az idő nem vár, és a lelkek felosztása nem sokak javára történik.

 Végtére is nem lehet azonnal magas minőségekkel- tulajdonságokkal rendelkező negatív lelket kifejleszteni, mert a Világegyetem Törvényei szerint a léleknek Hierarchikusan kell felépülnie, azaz az Ember földi Hierarchiája szerint az első Szinttől a századik Szintig egymás után sorrendben.

 ISTENÜNK nem tudja megkerülni az egyetemes létezés ezen Törvényeit, ezért kénytelen a lelkeket a fejlődésben a legalacsonyabb Szinteken és energiákon keresztül átvezetni -átengedni. Ebből kifolyólag sok fiatal lelket kell átadnia a negatív Hierarch számára, mivel a lelkük telítve lett negatív energiákkal.

 Mindez pedig csak egyről szól, éspedig arról, hogy maga az emberiség kevés időt fordított az adott ember nevelésére. Mi pedig már számtalanszor írtunk arról, és megint emlékeztetni szeretnénk arra, hogy minden egyes gyerek nevelését már jóformán a bölcsőtől kezdve kell elkezdeni. Kár, hogy minket sem hallanak meg az emberek.” 

FORRÁS: СеклитоваЛариса, Стрельникова Людмила : «О ЧЕМ МОЛЧИТ НАУКА»