A lelkek elvitele

2023.04.06 10:30

A lelkek nagy számú elvitele háborúk, katasztrófák és kataklizmák időszakában

 A háborúkban például, nagyon sok fiatal hal meg. Bár a háborúk sohasem lehetnek indokoltak, viszont a fiatalok halálába az adott időszakban bizonyos meghatározott magasabb Szintű értelem kerül behelyezésre, vagyis az emberek fiatal korban meghalva még nem gyűjtöttek fel negatív minőségeket, és ezért többségük tisztán hal meg, a legjobb törekvésekkel, magasztos érzésekkel a hazájuk, és nemzetük felszabadításáért vívott harcban.

 A lelkek ezen többsége a szeretet, patriotizmus és humanizmus magas Szintű energiáin távozik ebből a világból, mivel megjelenik bennük a kegyetlenség, és az emberek értelmetlen elpusztítása elleni tiltakozás. Így a finomenergetikai világ tiszta lelkekkel töltődik.

 A háborúkban a fiatal lelkek lerakják számos pozitív minőség -tulajdonság alapjait, ha viszont életben maradtak volna, akkor belépve az önálló felnőtt életbe elkezdték volna felgyűjteni a bűn, paráznaság stb. energiáit. Vagyis addig viszik el őket, még mielőtt bűnöket követnének el és piszkos energiát gyűjtenének fel.

 Ezért miután az ilyen lelkek visszatérnek a földi világba, többségüknél a pozitív minőségek felgyűjtése folytatódik. Ezek a lelkek már nem fognak degradálódni és már erőteljes védelemmel rendelkeznek a bűnökkel szemben, mivel átmenve a megmérettetések kemény iskoláján, emberséggel rendelkeznek és tökéletesedésre törekednek.

 Ami a katasztrófákat és természeti csapásokat illeti, azokon keresztül történik a fizikai sík megtisztítása a degradálódott egyének többségétől. Mindez az adott emberek büntetése és karma ledolgozása. A nagy többségük dekódolásra kerül, vagy átnevelésre az alacsonyabb világokba. 

Például, Thaiföldön egyszerre 230 ezer embert sodort el a tengeralatti földrengés által kiváltott hullám. Mivel ezeken a helyeken virágzott a züllöttség, paráznaság, erkölcstelenség és nagyon erős volt a degradáció, ezért az adott hely selejtes lelkeket generált, így a cunami a helytelen életvitel büntetéseként érkezett.

 Ilyen büntetésnek minősült a Fentiek által kicsapongásért és erkölcstelen romlottságért elpusztított Szodoma és Gomora teljes lakossága. Ezek a városok is dekódolásra kerülő selejtes lelkeket adtak. Viszont maga a bolygó is, mint átszellemített Lény képes lázadni az ember helytelen viselkedése ellen.

 Vagyis képes megnyilvánítania magát azokon a helyeken, ahol háborúk dúlnak, vagy ahol az emberek robbantásokat hajtanak végre magában a Földben, kárt okozva neki ezáltal. Robbantások és agresszív kitörések az emberek magatartásában zavarják a Föld létezését, és ezért Ő földrengésekkel, áradásokkal és más különböző katasztrófákkal válaszol rá. Mindez az emberek és a bolygó közötti normális energiacsere zavaraival kapcsolatos. 

Például, a gyakori bányaszerencsétlenségek és a bolygó különböző részein történő földrengések - mindez a Föld reakciója az emberek helytelen viselkedésére. Az adott esetek halálos áldozatai nem véletlen áldozatok, mivel az emberek azon negatív Rendszer által kerülnek tudatosan bevitelre az adott szituációkba, akik a lelkek szükséges időben, és szükséges helyen való átmenete, vagyis a másik világba való elvitele előkészítésével foglalkoznak.

 Viszont mind emellett, mint ahogy a háborúkban is, elsősorban a jó lelkek kerülhetnek elvitelre, akikben még nem kezdődtek el a degradáció folyamatai. Néha a Fentiek azon döntésre jutnak, hogy a bolygó bizonyos területeinek teljes lakossága megérett a megsemmisítésre az amorális viselkedésükből, és erkölcsük elvesztéséből adódóan.

 Így került elpusztításra Atlantisz és Lemúria. Az adott földrészek globális katasztrófái a Fentiek által kerültek megrendezésre a bolygó megtisztítása céljából. Számos lélek dekódolásra került, egy részük pedig a finomenergetikai síkon tovább folytatja fejlődését.

FORRÁS:  Секлитова Л.А., Стрельникова Л. Л. - Человек золотой расы.(Том 4, Часть 1) Рождение. Смерть. Карма