" A LÉLEK VÁLASZTÁSA avagy AZ EMBER POZITÍV ÉS NEGATÍV FEJLŐDÉSE"

2023.06.26 13:57

Az adott könyv bemutatja a negatív és pozitív fejlődési irányok megjelenésének okait a Földön, és ezek megnyilvánulását olyan fogalmakban, mint a jó(ság) és a gonosz(ság). Az olvasó megtudja, hogyan történik a pozitív és negatív energiák felgyűjtése a lélek matricában, mi vezeti az embert a két oppozíciós irányban való tökéletesedéshez, és mi alapján kerülnek felosztásra a lelkek a különböző Hierarchiai Rendszerek között.

 A könyv feltárja a lélekben zajló belső folyamatok lényegét, a személy pozitív és negatív minőségeinek-tulajdonságainak működését, hogyan és milyen módszerekkel küzd ISTEN és a Sátán a lelkekért, milyen ösztönzőket nyújt egy Rendszer a fejlődéshez, és milyen tökéletesedési mechanizmusokat használ fel az ellenzék.

 Az egyedülálló információ feltárja a pozitív lélek negatív lélekké való transzformációjának, valamint az agresszió minőségének pozitív minőséggé-tulajdonsággá való átalakítása titkát. Továbbá az olvasó azt is megtudja, hogy milyen szerepet játszik a szeretet és a szenvedés a személy fejlődésében, hogyan fejlesztették a Fentiek az ember érzéseit, miért adatott számára szabad akarat, és mindez mihez vezeti az embereket; feltárul előtte a szenvedés, valamint a bűnösség és az erkölcs fogalmainak igaz lényege.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA" A LÉLEK VÁLASZTÁSA avagy AZ EMBER POZITÍV ÉS NEGATÍV FEJLŐDÉSE"