A lélek minőségeinek- tulajdonságainak értékelése

2024.02.01 09:00

"A lélek minőségeinek - tulajdonságainak értékelése nem csak az utolsó életre, hanem számos korábbi inkarnációra is vonatkozik. Így az Ő/ISTEN emberségéből adódóan. ISTEN minden lélek számára megadja a több tucatnyi reinkarnáció során a választás szabadságát a cselekedetekben, gondolatokban, vágyakban.

 És minden lélek minden egyes életében jogot kap arra, hogy felgyűjtse azokat az energiákat, amelyek leginkább összhangban vannak a saját fejlődése, és létezése stílusával. Ezen választási szabadság eredményeként egyesek pozitív minőségekkel-tulajdonságokkal gazdagodva közelítenek a célhoz; míg sokan mások örömmel mennek a negatív Rendszer Hierarchjához, minden kísértése által megkísértve és elcsábulva a különböző inkarnációkban.

 Hiszen a szekták saját csapdákat és „csábításokat -kísértéseket” hoznak létre a fiatal lelkek elcsábítására. Vegyük például a sátánistákat. Számos szektájuk a kegyetlenség, kicsapongás, a teljes felszabadulás stb. rituáléiban élvezkedik és gyönyörködik.

 Egyesek hatalomra vágynak, mások arra, hogy mások megtévesztésével könnyedén meggazdagodjanak. Azonban mindez az emberre van bízva, hogy eldöntse, mihez fog ismét vonzódni a lelke.

 A lelkek elosztásának utolsó pillanatában, a Végítéleten nem fogják megkérdezni őket: "Kihez akarnak menni: ISTENHEZ vagy a Sátánhoz?".

 A Bírák megtekintik az életszalagot a finomenergetikai sík egy speciális szerkezetén, majd értékelik azon energiák túlsúlyban levőségét, amelyeket a lélek az előző testetöltések során felgyűjtött. Majd a megtekintés után a lelket egyszerűen abba a Rendszerbe irányítják, amely előjelű energiákból többet halmozott fel. És már semmilyen kívánságát nem veszik figyelembe, mivel ez már egy hiábavaló, és semmit sem jelentő értelmetlen cselekvés lesz".

FORRÁS: Л.А. Секлитова Л.Л. Стрельникова "О чём молчит наука"