Az Arany Fajban

2023.09.28 07:36

 A mi ötödik fajunk után következő hatodik fajt - Arany Fajnak nevezik. Új konstruktív felépítéssel, és más funkciókkal fog rendelkezni, mivel elkezdi feldolgozni az energiák következő tartományát, a Föld egy magasabb fejlődési Szintre történő átmenetének köszönhetően.

 Az ilyen változásokkal kapcsolatban felmerül a következő kérdés: vajon folytatják-e fejlődésüket a negatív emberek az Arany Fajban? 

Az Arany Faj létezésének kezdetén a negatív egyének még tovább folytatják a fejlődésüket. Azonban a legvégén majd úgy alakul a Földön az emberiség, először az adott világban, hogy a negatív személyek végleg eltűnnek a társadalomból. Eltűnnek az agresszív, gonosz, alávaló, aljas, kegyetlen egyének.

 Ez először történik az adott világban – a Gonoszság elhagyja a Földet. Az emberiség elfáradt az ostoba, kegyetlen, kapzsi és gátlástalan emberektől, akik maguk nem képesek tisztességesen és boldogan élni, akik megmérgezik mindazok életét, akik kapcsolatba kerülnek velük.

 A negatív egyének eltűnnek a földi világból. Megmagyarázzuk, hogy a Sátán szolgáinak miért nincs helye az Arany Fajban. Az adott faj fejlődése végére az emberek szuperképességekkel fognak rendelkezni, előre fogják látni az életük szituációit, és a fejlett intuíciójuknak köszönhetően, képesek lesznek számos kedvezőtlen környezeti tényező, veszélyes esemény elkerülésére.

 Az intuíció majd meg fogja súgni melyik lénnyel érdemes kommunikálni, és melyiktől kell távol maradni. Mivel számos ember fog rendelkezni tisztánlátással, ezért képesek lesznek annak meglátására, hogy ez, vagy az az ember milyen belső lényeggel – sötéttel, vagy világossal rendelkezik. Lehetetlen lesz őket becsapni, ármánykodni, cselt szőni ellenük.

 

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A LÉLEK VÁLASZTÁSA, avagy AZ EMBER POZITíV ÉS NEGATíV FEJLŐDÉSE"