A lélek evolúciója

2023.07.02 19:33

 Evolúció – az energetikai potenciál növelése felé irányuló haladás. Jelenleg már nem elég azt mondani, hogy az evolúció - előre történő haladás.

 De ki tudja meghatározni, hol van az irány "előre" és hol van "hátra", hol van a Kozmoszban a "fent" és hol a "lent"?

 A fejlődés általában egyidejűleg történik mindegyik irányban, vagyis terjedelmileg. A fent és lent pedig, csak a mozgás irányultsága által kerül meghatározásra a fejlődés alacsony frekvenciáitól - a magas frekvenciák felé. 

Az alacsony frekvenciák - az evolucionálódó lélek számára mindig a lentet jelentik, a magas frekvenciák pedig, a fentet. Ezért az Új Tudás-Ismeret pozíciójából tekintve az "előre", szintén a magas típusú energiák felé való haladás lesz, a "hátrafelé" pedig az alacsony frekvenciájú energiák felé való haladás.

 Az evolúció az alacsony energia frekvenciáktól a magas energia frekvenciákig történő haladás. Amelyet növekedés, és az energetika felgyűjtése kíséri, az elvesztése pedig, degradációt jelent.

 Az alapvető fő pontok tisztázása után az mondható, hogy az evolúció formulája a lélek, vagy bármely más élő állapot által, a különböző típusú energiák emelkedő frekvenciáinak folyamatos növelésében nyilvánul meg. 

 A Föld – a lelkek tökéletesítésének iskolája. Bár a típusaik különbözőek, mindannyiuknak el kell érniük a fejlődésben bizonyos normatívákat ahhoz, hogy átvezetésre kerülhessenek a magasabb világokba. Ezért azok a módszerek fontosak, amelyek az egyének gyorsabb tökéletesedéséhez vezetnek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA " A LÉLEK VÁLASZTÁSA avagy AZ EMBER POZITÍV ÉS NEGATÍV FEJLŐDÉSE"