A LÉLEK ÁTALAKULÁSAI. MELYIK LÉLEK ÖRÖK

2022.11.17 09:06

A lélek mélységei fokozatosan kerülnek megismerésre. Hiszen nem lehet az Új filozófiához felkészületlen tanulónak rögtön megértenie valamilyen téma teljessége egészét. A tanulónak el kell sajátítania az új fogalmakat, a tanárnak meg segítenie kell megértetnie vele mindazt, ami semmiképpen sem illeszkedik a fejében. 

Viszont az általa feltett kérdéseknek köszönhetően a tanuló elmélyíti saját tudás -ismeretét, a tanár pedig egy bizonyos témában új részletekkel egészíti ki tanítását.

 Például, feltették nekünk azt a kérdést, hogy: „Miért mondják, hogy a „lélek örök”, de vele egy időben dekódolják az embert, vagyis megsemmisítik az egyéni énjét. Hol van itt az örökkévalóság?”

 Ahhoz, hogy megértésre kerüljön a lélek örökkévaló létezése, ahhoz bele kell mélyedni az ember fejlődésének folyamataiba és dekódolásába.

 Emlékeztetőül, az emberiség alacsony Szintű fizikai világban létezik és fejlődése adott momentumában az Ember Hierarchiájának csak a 40-ik Szintjét érte el.

 Viszont ahhoz, hogy átmehessen az ISTEN Hierarchiájába, ahhoz még át kell haladnia 60 fejlődési Szinten a saját Emberi Hierarchiájában.

 Az ISTEN világaiban bevezetésre került a dekódolás funkciója, mint az ember azon egyéni énjének megsemmisítése, amely nem felel meg ISTEN számára, és amely a Legfelsőbb Ítéleten selejtesként került megítélésre

 A földi világ bizonyos szigorúan meghatározott minőségű lelkek nevelésére rendeltetett, ezért a Fentiek már rögtön látják, hogy melyik lélek tér el már néhány testetöltése alatt is annyira az ISTENI irányú fejlődési úttól, hogy a továbbiakban az adott lélek egy újbóli reinkarnációba való küldése már csak a drága energiáik elpocsékolása lenne, ezért az Ítéleten a Fentiek a dekódolása mellett döntenek.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA "AZ EMBER FEJLŐDÉSÉNEK CÉLJA"