A KARMA HATÁSA AZ ÉLETRE

2015.01.16 19:22

Karma- az ok -okozati törvény fogalmi megnevezése. Teljes egészében megfelel a „Ki mint vet úgy arat” tartalmú közmondásnak, leszámítva a büntetés következő életre való átvitelét. Minél több bűntettet visz végre az ember az adott életében, annál többet fog szenvedni a következő életében.

A karma az ember teljes életére kivetül a lét mindennapjainak történéseiben és az eljövendő problémák megoldásainak a nehézségeiben is stb. Az összes megoldatlan vagy helytelenül megoldott probléma áttevődik a következő testetöltés feladatai közé. A szenvedések okai egy adott életben keletkeznek majd átmennek a következő életbe. Ezért a pozitív Rendszerhez tartozó egyén élete tele van nehézségekkel, amely egy részben az előző élet karmikus tartozásainak a ledolgozásán- és másik részben pedig a lélek minőségeit/ tulajdonságait megszilárdító új megpróbáltatásokon alapszik, amelyek emelik az ember fejlettségi Szintjét.

A karma hatással van: az emberi élet hosszúságára, az ember egészségére, a szituációk nehézségi fokára és a halál formájára is, sőt még a hangulat típusára is: jókedvű lesz vagy szomorú, pesszimista vagy optimista, ezek is kapcsolatban vannak a karmikus ledolgozásokkal.

Ezért egyesek betegség által halnak meg, míg mások balesetek következtében, némelyek 11 éves korukban távoznak el ebből a világból, mások meg 70 évesen. De, hogy mily módon lép át az ember az egyik világból a másik világba, miután teljesítette a programját, arra nemcsak az adott életének karmája, hanem az előző testetöltésének a karmája is hatással van, főképpen akkor, amikor az átlépés gyerekkorban vagy fiatal korban történik. Az utóbbi esetben, a legfőbb okot az előző élet karma tartozása jelenti.

A karma nem minden esetben kerül kijavításra az ember cselekedetei által. Például, némely esetben már a születés pillanatában teljesítésre kerül. Mindenkinél individuális, ezért másoknak bizonyos tulajdonságokat akár többszöri testetöltéssel kell ledolgoznia, abban az esetben ha nem akarja, hogy átadják a Sátánnak.

FORRÁS: Секлитова Л.А. Стрельникова Л.Л. - ЧЕЛОВЕК ЗОЛОТОЙ РАСЫ

РОЖДЕНИЕ.

СМЕРТЬ. КАРМА