A KARMA HATÁSA AZ ÉLETRE - FOLYTATÁS

2015.01.17 17:27

Ha a lélek a születéskor rögtön egy fogyatékos testbe kerül behelyezésre, akkor ez nem az Irányító hibája, aki helytelenül formálta meg az ember fizikai testét az anya méhében való fejlődésekor – hanem ez büntetés. Ha a testi fogyatékosság már a születéskor fennáll, akkor ez a karmával van kapcsolatban. Ha viszont az élet folyamán alakul ki a fogyatékosság, akkor ez lehet a Fentiek által küldött megpróbáltatás/ próbatétel megnyilvánulása

Egyetlen ember sem képes másokat rákényszeríteni arra, hogy helyette ledolgozzák a karmáját. Hiszen a karma szoros összeköttetésben van az ember lelkének a felépítésével, ezért bárki is fog helyette bármit is tenni, az adott ember lelke üresen marad, ezért aztán mindenképpen rá lesz kényszerítve a karma ledolgozásához szükséges cselekedetek elvégzésére, hogy a lélek megkaphassa a számára szükséges felépítéseket.

Viszont gyakran megtörténik, hogy a gyerekek szenvednek a saját szüleikért. De ez nem azt jelenti, hogy ez által ledolgozzák a szüleik bűneit. Létezik család karma is, és ebből adódóan a családok kialakításánál, a karma típusának megfelelő lelkek kerülnek kiválasztásra. Az adott variánsban mindig két karma típus kerül egyesítésre: a szülőké és a gyerekeké. Ezért semmi sem történik csak úgy egyszerűen, és senki sem dolgozza le más karmáját.

Nem kell elfelejtkezni arról sem, hogy a karma nemcsak súlyos lehet, de lehet kellemes is. Például, ha az ember az előző életeiben jótékonykodással foglalkozott, sokat segített a szegényeknek, a betegeknek és a gyerekeknek, akkor a jelen életében váratlan örökséghez juthat, vagy egy nagyobb összeget nyerhet stb. A magas Szintű lelkiséggel rendelkező emberekhez érkezett gazdagság, általában az előző életeikben elkövetett jó cselekedeteikért kapott jutalom. De ez lehet akár egy ellenőrző variáns – próbatétel is.

Az alacsony lelkiséggel rendelkező emberekhez érkezett gazdagság – mindig próbatétel, a cselekedeteik minőségének az ellenőrzése. A karma az ember létezésének és tevékenységének az összes területére kiterjed: a tudományra, a művészetre, minden egyes szakmára, a családra és a társadalomra is.

FORRÁS: Секлитова Л.А. Стрельникова Л.Л.    -  ЧЕЛОВЕК ЗОЛОТОЙ РАСЫ 

                                                                                                                                                     РОЖДЕНИЕ.

СМЕРТЬ. КАРМА