A Hit segít hatással lenni az emberre

2023.02.04 21:21

 Szeklitova Larisza válasza még egy olvasói kérdésre, hogyan segít a hit hatással lenni az emberre?

 „ Jézus Krisztus azokra az emberekre fejtette ki hatását, akik hittek Neki. Egyeseket, a leginkább odaadókat képességekkel látta el, és az apostolaivá tette, másokat meg meggyógyított és ily módon térített a hit felé, a többieknek meg egyszerűen csodákat mutatott be.

 Az emberiség adott fejlődési szakaszában mindez elegendő volt ahhoz, hogy az emberek feltétel nélkül hívőkké váljanak. Hiszen azon messzi múltban az emberek egyáltalán nem rendelkeztek olyan intellektuális fejlettségi Szinttel, amely lehetővé tette volna számukra, hogy valamiképpen értelmezni tudják a csodák mibenlétét, ezért ők a saját maguk szintjén fogadták el, vagy nem nem fogadták el mindezt hitként, gyakran rajongva és lelkesedve, de egyáltalán nem értve a történések lényegét.

 Természetesen Krisztus a hitetlenek számára mutatott be csodákat, de nagyon kelletlenül, és csak azon célból, hogy felkeltse az érdeklődésüket.  Általában azoknak az embereknek segített, akik hittek Neki.

 A Küldöttekben is ugyan ilyen őszintén hívő emberek mindig kapnak tőlünk energetikai segítséget, amely segít nekik leküzdeni a nehézségeket, vagy a betegségeket.

 A bennünk és tanításainkban őszintén hívő emberek érzékelni fogják magukon mindannak a hatását, ami kapcsolatban van velünk (a képeinktől, könyveinktől, imáinktól), hiszen a Hit csak akkor erősíti fel százszorosan az erejét, amikor az ember kitárja előttünk a lelkét! 

A Hit úgy néz ki a fizikai síkon, mint amikor a kívülről érkező energiákat fogadó energetikai csatornákról levételre kerülnek azok a korlátok és torlaszok, amelyek az emberek irányunkban való bizalmatlanságából és hitetlenségéből fakad.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A VALÓSÁG REJTÉLYEI"