A HATODIK FAJ NYELVE

2019.01.11 20:30

  Lesz-e új nyelv.

 Kérdés. Milyen nyelven fognak beszélni a hatodik faj emberei? Az ötödik faj egyik nyelvén, vagy egy új nyelven?

 Válasz. A hatodik faj létezésének kezdetén még megmaradnak a nyelvek, ezért képviselői továbbra is az ötödik faj főbb nyelvein fognak kommunikálni egymással. (Például jelenleg az orosz nyelv számos angol nyelvű terminológiát tartalmaz, vagyis a nyelv már kevert).

 Közelebb a hatodik faj fejlődési szakasza közepe tájékához, minden egyes ember egyszerre már több nyelven is képes lesz beszélni és azon a nyelven kommunikálni, amely egy bizonyos szituációban a leginkább megfelel számára.  Mivel a minden egyes nyelvbe behelyezett fogalmak tökéletesítése és csiszolása folyamata fog zajlani.

 Mindez a hatodik faj végén létrehoz egy alapot az emberiség egységes telepatikus kommunikációra való átmenete számára. Vagyis a fejlődése befejező szakaszában a hatodik faj képviselőinek már telepatikusan kell tudniuk kommunikálni egymással. (Abban az esetben, ha megint nem történik fejlődésbeli lemaradás).  A hetedik fajban teljesen megszűnik a szavakon alapuló kommunikáció, és ebből adódóan a grammatika is eltűnik, amelynek jelenleg olyan aktív torzítása zajlik.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LUDMILA: " A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"