A HALÁLRÓL

2013.11.01 19:19
  • Az Irányító az embert a születésétől a haláláig vezeti.  Vajon milyen mértékű az Irányító részvétele a tanítvány halálában?
  •  A részvétel különböző mértékű lehet.  Némely Irányító saját maga állítja le az energia továbbítását a tanítványa számára, aminek a következtében az meghal, egy másik pedig energetikai ütést mérhet a tanítvány gyenge szervébe, a harmadik esetleg hosszabb lejáratú betegségeken keresztül vezeti a halálba a tanítványát. De az életprogram már minden esetben előre tartalmazza a halál formáját , és az Irányító csak annak a technikai részét végzi el.
  • Ha az ember balesetben vagy valamilyen szerencsétlenség következtében hal meg, akkor ebben milyen módon vesz részt az Irányító?
  • Az Irányító azon adott szituációhoz vezeti az embert, amin keresztül meg kell történnie a lélek elvitelének. Ha a program szerint a tanítványnak autóbalesetben kell meghalnia, vagy valakinek autó alá kell kerülnie, akkor egy pillanatra kikapcsolják a vezető vagy az áldozat tudatát, aminek a következtében megtörténik a tervezett autókatasztrófa, amely már tartalmazza azon embernek a halálát, akinek már befejeződött az életprogramja. Az emberek többsége nem emlékszik arra, hogy hogyan került az autó alá, mert az autóval való találkozás előtti másodpercekben kikapcsolják a tudatukat. Az összes szituáció a legkisebb részletig a programozók és a műszaki tervezők számításai és elgondolásai alapján történik.
  • Ha a katasztrófa sok áldozatot követel, akkor ezek szerint mindegyikük speciálisan a szituációhoz lett vezetve? Léteznek-e véletlen áldozatok?
  • Akinek életben kell maradnia, az életben is fog maradni. Ehhez speciális védelmi módszereket alkalmaznak. Akinek viszont be kell fejeznie az életútját, azt kivonják az életből. Általában a balesetek szituációi, az erőteljes löketek, a stressz lehetővé teszik a lélek számára a test elhagyását, és ezáltal megkönnyítik az Irányítóknak a lélek testből való kiszabadításának a folyamatát. Például a hosszan tartó betegségek következtében a lélek csak nagy nehézségek és nagy fájdalom árán tudja elhagyni a fizikai testet, és ezért az Irányítónak sok idejébe kerül, mire ki tudja szabadítani a lelket a test fogságából.
  • Tudjuk, hogy a halál pillanatában energia löket szabadul fel. Az Irányító az ember halálának a pillanatában felszabadult energiából olyan mennyiségű energiát kap vissza, mint amennyit a tanítvány születéséhez felhasznált?
  • Természetesen nem. Az Irányító kevesebb energiát használt fel és többet kapott vissza. A halál hatalmas energia löketet eredményez.
  • Miután a lélek elhagyta a fizikai testét, az Irányítónak is befejeződik a munkája?
  • Nem. A munkája tovább folytatódik. Az Irányító tovább folytatja a fizikai test molekuláris szintig való teljes felbomlásának a folyamatát. Egyidejűleg a saját világában a finomenergetikai síkon  felkészül a Feljebbvalói előtt tartandó, és az elvégzett munka eredményeiről szóló számadásra. Ezek után  a mások döntése alapján eldől az Irányító további sorsa is: vagy új tanítványt kap, vagy ha az előző lélek gyorsan visszaszületik az életbe, akkor a régi tanítványát kapja vissza az Irányító. De akár magasabb szintre is emelhetik Őt.
  • Találkozik- e az Irányító a tanítványa lelkével a fizikai test elhagyásának a pillanatában?
  • Nem. Erre Neki nincs szüksége. A lelkeket más Lények fogadják, akik az ember halála után közvetlenül foglalkoznak velük.

Forrás: Az Égi Tanítók Titkos Élete című könyv

            www.higher-world.com