A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI

2018.09.17 20:53

Az adott könyv elmondja az ember bolygónkon való megjelenése okát, feltárja a mi Földünk dublőrjei létrehozásának titkát és a rajtuk való élet sajátosságait, valamint jövendöléseket ad az elkövetkező kétezer évre.

Az olvasó megtudja, hogy miért nem felel meg ISTEN számára az emberiség technikai fejlődési úton való haladása és, hogy milyen csodálatos átalakulások várják őt a lelki-szellemi fejlődési úton, feltárul számára, hogy mire van hatással a nagy részecskegyorsító, milyen okokból adódóan változik a Föld klímája, mikor kezdődik a Végítélet és miképpen fog zajlani, valamint milyen minőségek-tulajdonságok szerint kerülnek majd a lelkek kiválasztásra a hatodik faj számára.

 Az olvasó azt is megtudja, hogy mi történik a lélek matricával annak dekódolása után, hova fog visszakerülni és mi várja majd a fiatal lelkeket.

 A könyv beszél az örökmozgó vagyis „perpetuum mobile” és az időgép működése elveiről, a chronovíziókról (múltat vagy jövőt tükröző képek) és arról, hogy miképpen lesz képes a hatodik faj embere meglátni a múlt eseményeit, valamint még a más világokban zajló számos csodálatos dologról is említést tesz.

FORRÁS: SZEKLITOVA LARISZA, SZTRELNIKOVA LRDMILA: "A FÖLD TITOKZATOS DUBLŐRJEI"