A FÖLD KARMÁJA

2016.11.11 16:15

 

KÉRDÉS: Mit jelent az, hogy Föld karma, hogyan keletkezett és mily módon kerül ledolgozásra?

VÁLASZ: A bolygó karmája, mint az ember karmája, magának a bolygónak a tevékenysége eredményeképpen keletkezik. Ha az ember a fizikai – és gondolkodási tevékenységek folyamatában gyűjti fel a karmáját, akkor a Föld, mint gondolkodó és teremtő planéta, csak a gondolatai által alkot, és ezért természetesen a karmája is a gondolkodói tevékenysége folyamán keletkezik.

A bolygó karmikus függősége a fejlődési útról való kitérése következtében keletkezik, de csak a negatív irányba való kitérés eredményeképpen. Megítélni, hogy mely irányba történt a programtól való kitérés, azt a bolygó által a Kozmoszba továbbított energia tisztasági fokából lehet. Ez a legfontosabb kritérium.

Adott esetben a Földnek akkor súlyosbodik a karmája, ha a Kozmoszba nagyobb mennyiségű negatív energia áramlik, mint pozitív. És ebben az emberiség egésze a hibás, akik beleragadtak a saját egyéni materiális síkú dolgaikba, és nem akarnak tudomást venni sem magának a bolygónak- sem a Kozmosz egészének a szükségleteiről. Ez az ami a karma kérdését érinti. Ami a Föld karmájának a ledolgozásával kapcsolatos, ez a kérdés csak a bolygót létrehozó Magasabb Tudat által kerül eldöntésre, és csak a bolygónak az egyik fejlettségi Szintről egy másik fejlettségi Szintre való átmenetekor, vagyis a bolygó materiális burkának a megsemmisülése szakaszában – a fizikai síkú halálakor.

Mint ahogy az embert is rögtön beilleszthetik a halála után egy másik testbe, vagy a finomenergetikai világban fejlődhet egy ideig, majd utána inkarnálódik, vagy esetleg az adott lélek már nem tér vissza a fizikai világba, pontosan ez történik a bolygókkal is: a bolygó lelke vagy kap egy új bolygó burkot, vagy a finomenergetikai világban marad, vagy a karma hiányában felemelkedik a Teremtőjéhez ahol egyesül vele a lényével.

 

Forrás: Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila  (Откровения Космоса Земля Карма земли

www.higher -world.ru