A FÖLD KARMÁJA 2

2016.11.11 16:08

KÉRDÉS: Milyen tevékenysége következtében gyűjtött fel karmát a Föld?

VÁLASZ: A karma mindig két életet egyesít: a múlt és a jelen életet, az okot és a következményt. A Földnek is volt előző élete, amelyet egy más típusú létállapotban élt meg, és következő élete is van, ahova el kell jutnia.

A bolygó minden egyes élete számára új program kerül megszerkesztésre, vagyis meghatározásra kerül a fejlődés iránya. Mint ahogy az embernek is, a Földnek is van választási lehetősége a program bármely pontjában, mivel neki is kétségek és belső harcok árán kell tökéletesítenie a fejlődését. És mivel adott a választás szabadsága, ezért a hibás döntések elkerülhetetlenek. Vagyis itt is ugyan az a karmikus összefüggés létezik, mint az embernél, de természetesen sokkal összetettebb formában.

A Föld jelenleg az előző testetöltésének a karmáját dolgozza le. Az, hogy a tudósok mindenféle járatokat fúrnak a testébe, és a föld alatt atombombákat robbantanak, szennyezik a testét és az atmoszféráját, mérgezik a talajt és az óceánokat - vajon mindez nem büntetés? És a Föld mindezt tűri, de csak azért tűri, mert ez által a jelenlegi szenvedés által ledolgozza az előző létezése programjában vétett hibákat.

Minél kevesebb párhuzamos világ található a bolygón, annál alacsonyabb a bolygó fejlettségi Szintje és szegényesebb a programja. Minél sokoldalúbb az élet színessége a bolygón, annál több világ található rajta, és annál összetettebb programmal is rendelkezik, de így a hibák elkövetésének is nagyobb az esélye.

Amikor az emberiség fejlődése nem az előirányzott program szerint halad, akkor különböző országokban nagyot esik az erkölcsi -morális szint, háborúk kezdődnek, káosz és zavarodottság honol, akkor mindebben részlegesen a bolygó is hibás, mivel a kötelezettségei közé tartozik az emberiség gyámolítása és időben a valós útra való irányítása. Ha a helyes fejlődési irányból kitörések történtek, akkor következésképpen a Föld helytelenül reagálta le azokat az impulzusokat, amelyek bizonyos pszichikai energia és alacsony frekvenciájú energia formájában értek el Hozzá.

A Föld köteles a veszélyes zónákba impulzusokat továbbítani az emberek számára, hogy mielőbb megállítsa őket. Ha nem elegendő mennyiségű impulzust továbbít a számukra és az emberiség degradálódik, akkor ez által a bolygó is, és az emberiség is, együttesen karmát gyűjt fel a maga számára. Ezen kívül, a Földnek különféle természeti kinccsel is el kell látnia az embert. Ez a Föld döntése: hogy átadja-e a számukra a kincseit vagy továbbra is jó mélyen elrejtse előlük. A Föld hibája - a pazarlásában nyilvánul meg, egyszerre túlzottan sok mindent adott az ember számára, megbabonázta őt a materiális kincseivel, és ez által a szellemi útról a materiális útra terelte . Ezért már megkapta a Föld a büntetését – a víztározóinak és a természet egészének a szennyezettségével. Hiszen az ember az alacsony fejlettségi Szintjéből kiindulva, képtelen volt a természeti kincsek hulladékmentes feldolgozására, vagyis salakot, mérgeket és hulladék hagyott maga után.

A bolygó - a hibái egy részét még az adott inkarnációban is ledolgozhatja, egy részét pedig átviszi a következő inkarnációjába. A csodálatos Földet büntetésként élettelen sivataggá változtathatják, olyan taszítóvá alakítva a felszínét, mint amilyen a Holdé. Majd miután az összes ok -okozat feloldódik, utána egy másik létállapotba kerül majd átvezetésre. Ha viszont súlyos a karma, akkor büntetésképpen, mint ahogy a Faeton bolygót is, teljes egészében elpusztíthatják a materiális síkon.

Forrás: Szeklitova Larisza és Sztrelnikova Ludmila: Откровения Космоса Земля Карма земли

www.higher -world.ru